Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FMV Oyunu The Complex'in En Çok Sattığı Altı Ülkeden Biri Türkiye

 
Wales Interactive'in FMV (tam hareketli video) oyunu The Complex Türkçe olarak çıkış yapmıştı ve dil desteği karşılığını vermişe benziyor.
 
Oyunun yerelleştirmesini gerçekleştiren AiBell Game Localization tarafından belirtilene göre "Daha önce Türkçe altyazı desteğini sunduğumuz The Complex oyunuyla ilgili ortalama satış rakamlarına göre Türkiye, en çok satışa sahip ilk 6 ülke arasına girmeyi başardı! Teşekkürler Türkiye! :)"
 
Wales Interactive'in önceki oyunları Don't Knock Twice, Headspun, Late Shift ve The Shapeshifting Detective de Türkçe olarak sunuldu. Bu satış başarısı firmanın ileride çıkaracak oyunlarına Türkçe dil desteği eklemesini garantiliyor. Hatta Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için; Ekim'de Switch için çıkacak hayatta kalma korku oyunu Maid of Sker Türkçe geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Complex Wales Interactive FMV (tam hareketli video) oyunu PS4 Xbox One Switch PC
Royal Youth, Borçları Nedeniyle VFŞL 2020 Yaz Mevsimi'ne Katılamayabilir Ant-Man'in Yönetmeni The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Yönetmenlik Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shingeki

6.5.2020 16:48:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ruzbey35 Korsanı destekliyorum ister türkçeyi yapsınlar ister yapmasınlar. Fiyatlar fahiş.
avrupalıların 60 birime aldığı oyunu ben kendi ülkemde 60 birime alsam korsanlığa karşı çıkarım ama 500 birimden çıkıyor 60 nereye 500 nereye artık bir oyuna para veremem çünkü yok zengin değilim fakirim işsizim sattığım konsol ile pc aldım ne yapim aşağıda insanlar saçmalamışlar paran yoksa korsan bile oynama arkadaş adi üstünde param yok yani korsan oynadığımda oyun firması zarar etmiyor çünkü param yok :D basit bir mantığı idraak edemeden saçmalamışlar buradaki zengincikler bu kafası güzel kişiler bir oyuna 500 birim veriyor ya baba parası ya asgari ücrettle kendini düşük tutan kişilerdir arkadaşlar oyun 60 birim olsun ondan sonra gelin korsanlığa karşı çıkın bakınız yeni nesil konsollar 6 7 bin tlden satışa çıkacak bir oyun 500 600 birimlerle çıkıyor Allah akıl fikir versin size paranızla boğulun ne diyim o kadar parayla yüzüyorsunuzki fakirin korsan oynaması oyun dünyasına zarar verdiğini düşünüp fakirlere parasız insanlara işsiz insanlara hakaret ediyorsunuz ve sizin ülkenizde 500 600 birime satılan oyunlara eyvallah diyorsunuz ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Shingeki

6.5.2020 16:42:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Korsan hiçbir türlü haklı olamaz, parası olmayanın oyun oynamaya hakkı yok. Bu kadar basit. Parası yetmeyen kendine başka bir hobi bulsun, kimse silah zoruyla oynatmıyor oyunu.
sizin kafanız mı güzel ne saçmalıyorsunuz ya bir kişi 60 birime oyun alıyor indirimde 30 birim senin ülkede 500 birimden çıkıyor 2 yıl sonra 200 birime iniyor parası olan alıyor olmayan korsan alıyor peki parası olmayan korsan oyun yüklediğinde oyun firması zarar mı ediyor kafan mı güzel sizin ya sanki parası olupta korsan alan varda oyun firması zarar ediyor 8 senedir konsollar kırılmadı kardeşlik sistemin nedeniyle oyun firmaları zarar etti çünkü şahaser oyunu 100 milyon satmış konsol da 12 milyon kişi satın aldı hangisi zarar ettirdi korsanlık mı kardeşlik mi peki oyun firmaların veya konsol pc şirketlerin bir itirazı varmı bu konuda diyorlar mı onlar senin gibi parası yoksa korsan bile oynamsın diyormu hayır biliyor parası olanın aldığı olmayanın alamadığı ama korsanla deneyimini yaşadığını ve saygı duyduğunu sizin gibi kafası güzel değil firmaların

BSC Misafiri

6.5.2020 16:01:56

0
Korsan hiçbir türlü haklı olamaz, parası olmayanın oyun oynamaya hakkı yok. Bu kadar basit. Parası yetmeyen kendine başka bir hobi bulsun, kimse silah zoruyla oynatmıyor oyunu.

CaptainReinhard

6.5.2020 04:51:08

0
Darısı daha fazla Türkçe dil destekli oyuna. Şahsen pek çok ilgimi çekmeyen oyunu dahi almışlığım var Türkçe dil desteği getirdikleri için destekliyorum bu tarz firmaları.

AsRuleS

6.5.2020 02:34:33

0
Açıkçası Xbox One yani Microsoft tarafı gayet uygun fiyatlarda satış politikası izlemeye başladı. Örneğin The Complex oyunu şu an 36,25 TL, bu da bir konsol oyunu için gayet uygun bir fiyat gibi görünüyor. Ama PS4 için aynı şeyi söyleyemeyebiliriz evet, şu an 57 TL olarak satışa sunulmuş durumda. PS4 tarafına firmalar pek müdahale edemiyorlar, bu konuda tüm yetki Sony tarafında bulunuyor.

yunus78

5.5.2020 22:07:27

+2
İhtiyacım olmayan pek çok oyunu sırf türkçe çıkardılar diye almışlığım vardır.Madem sen bana önem veriyorsun bende karşılığını veririm.Ama durumu iyi olmayıp korsan oynayanlarada saygım var onlarda haklı.

Levenbreh

5.5.2020 18:29:03

+1
Güzel haber ancak bu tür oyunlar konsolda pek dip fiyatlara düşmüyor. Steam daha avantajlı bu konuda

Mütercim Bey

5.5.2020 17:58:18

+4
quote:

Orjinalden alıntı: ruzbey35 Korsanı destekliyorum ister türkçeyi yapsınlar ister yapmasınlar. Fiyatlar fahiş.
Özetle hırsızlığı destekliyorum diyorsun, aferin genç. Keşke yazılımcı olsaymışsın da bi dinleseydik o zaman, yaptığın programları insanlar çalınca ne düşünüyorsun.

ruzbey35

5.5.2020 17:44:00

+2
Korsanı destekliyorum ister türkçeyi yapsınlar ister yapmasınlar. Fiyatlar fahiş.

BSC Misafiri

5.5.2020 17:41:18

0
O TR altyazı yok diye şikayet eden oyunların çoğu “AAA”.Bu devirde bu ekonomide evet insanların AAA’lere para veremeyip korsana gitmesine bir şey diyemem ama adamlar normal olarak alınmıyorsa,yapmaz altyazı vb.Zaten bizim ülke de fiyatlar normalken de korsancılık vardı -_-

inciteen

5.5.2020 15:59:21

+2
The Bunker, Türkçe değil. Haberde hata var.

moonquad

5.5.2020 15:08:20

+3
Oyunu satın alıp oynamış biri olarak gerçekten çok güzel bir film+oyun diyebilirim.Süresi 90dk ve hem oynarken hem izlerken hiç sıkılmadım diyebilirim.

TheNewAtilla

5.5.2020 14:47:14

+7
Bu haberi çerçeveletip duvara asacaksın. Sonra “abi Türk oyuncusu mehhh” diyerek TR altyazı yapmayan milyar dolarlık oyun şirketlerini savunan gevşeklerin kafasına kafasına çerçeveyle vuracaksın.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Complex ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız