Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch 12 Temmuz'da Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Astrolabe Games, Bilibili ve geliştirici TiGames, 2.5D Metroidvania oyunu F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch'un Switch sürümünün 12 Temmuz'da Nintendo eShop üzerinden batıda 29,99 dolara çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şimdi yüzde 10 indirimli fiyatla mevcut.
 
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch ilk olarak 7 Eylül 2021'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için dijital olarak çıkış yaptı. Ardından 3 Ekim'de Steam üzerinden PC'ye geldi. Daha sonra 13 Aralık'ta Epic Games Store'da yayınlandı.
 
Microids, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch'un fiziksel sürümlerini PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için batıda 2022'nin 3. çeyreğinde dağıtacağını duyurdu. 
 
Metroidvania tarzı bir haritada bir düzineden fazla benzersiz bölgeyi keşfet. Yumruk (Fist), Matkap (Drill) ve Kırbaç (Whip); yüksek kombo, yüksek hasar ve uzun menzilli saldırılar arasında sorunsuz geçiş sağlayan tamamen farklı dövüş stillerine sahip üç silahtır. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch TiGames metroidvania aksiyon oyunu
Shinji Hashimoto, Sony Music Entertainment'a Kıdemli Danışman Olarak Katıldı Inertial Drift: Twilight Rivals Edition Yeni Nesil Konsollar için Duyuruldu

BSC Misafiri

17.6.2022 14:37:22

0
Allahın cezası oyununun son boss'unda saatlerce uğraşmama rağmen bir türlü yenemedim kaç kere son çeyrek canıyla elimden kurtuldu anlatamam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız