Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 21 PS5 ve Xbox Series için 4 Aralık'ta Çıkacak

 
Electronic Arts, FIFA 21'in PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının 4 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Madden NFL 21 de aynı tarihte geliyor.

PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar aynı platformda yeni nesil versiyona ücretsiz sahip olacak.

Dual Entitlement (Çifte Fırsat) programı hakkında daha fazla bilgi:
 

Çifte Fırsat nedir?

Çifte Fırsat ile, PlayStation 5 veya Xbox Series X satın aldıktan sonra PlayStation 4’teki FIFA 21 oyununuzu PlayStation 5’e ya da Xbox One’daki oyununuzu Xbox Series X’e hiçbir ek ücret ödemeden yükseltebilirsiniz. Disksiz konsollarda yükseltmek için dijital satın alım gerekir.
 
PlayStation 5 veya Xbox Series X’te Çifte Fırsattan nasıl faydalanabilirim?

PlayStation 4 veya Xbox One için FIFA 21’i satın alırsanız, ilgili yeni nesil konsolu (PlayStation 4’ten PlayStation 5’e veya Xbox One’dan Xbox Series X’e geçiş) satın aldığınızda oyununuzu FIFA 22 yayınlanana kadar hiçbir ekstra ücret ödemeden yükselterek konsolunuza indirebilirsiniz.
 
Çifte Fırsattan faydalanmak için FIFA 21’i dijital olarak mı satın almam gerekiyor?

FIFA 21’in PlayStation 4’teki fiziksel sürümünde de oyunun PlayStation 5 sürümünü indirme ve oynama fırsatı bulunuyor (Xbox One’da Xbox Series X fırsatı), yani disk sürücülü bir yeni nesil konsol satın alırsanız, oyununuzu Çifte Fırsat aracılığıyla yükseltebileceksiniz.

Fiziksel diskler şu anda disk sürücüsü olmayan yeni nesil konsollara yükseltilmek için kullanılamamaktadır. Eğer disk sürücüsü olmayan bir yeni nesil konsol almak istiyorsanız, Çifte Fırsat teklifinden faydalanmak için FIFA 21’i dijital olarak satın almanız gerekir.
 
PlayStation 4’teki ilerlemem PlayStation 5’e veya Xbox One’daki ilerlemem Xbox Series X’e aktarılacak mı?

FIFA 21 Ultimate Team’deki tüm ilerlemeniz veya içerikleriniz (oyuncular, ögeler, jetonlar, FIFA Points, maç geçmişi ve liderlik tablosu sıralaması dahil) ve VOLTA FOOTBALL’daki tüm ilerlemeniz PlayStation 4 ile PlayStation 5 arasında veya Xbox One ile Xbox Series X arasında aktarılacak. Online Sezonlar, Ortak Sezonlar, Kariyer Modu, Pro Clubs vb. diğer tüm modlardaki ilerleme, oynadığınız konsola özel olacak ve konsollar arasında aktarılmayacak.
 
Çifte Fırsat yükseltmesi yeni nesil konsollarda nasıl çalışır?

PlayStation 4 veya Xbox One’da FIFA 21 fiziksel sürümünü satın alırsanız, FIFA 21’i PlayStation 5 veya Xbox Series X’te yayınlandığında PlayStation Store veya Microsoft Store’dan hiçbir ekstra ücret ödemeden indirip oynayabileceksiniz. Fiziksel diskler şu anda disk sürücüsü olmayan konsollara yükseltilmek için kullanılamamaktadır. Bu nedenle FIFA 21’i PlayStation 5’te oynamak için FIFA 21 diskini sürücüye takmanız gerekir.

PlayStation 4 veya Xbox One’da FIFA 21’in dijital sürümünü satın alırsanız, PlayStation 5 veya Xbox Series X’teki FIFA 21 oyununuz PlayStation 4 veya Xbox One’daki oyununuzla birleştirilecek ve FIFA 21’i yılın sonlarında yayınlandığında PlayStation Store veya Microsoft Store’dan hiçbir ek ücret ödemeden indirip oynayabileceksiniz
 
Oyunu yükselttikten sonra PlayStation 4 veya Xbox One’a geri dönebilir miyim?

Evet, Çifte Fırsat teklifinden faydalandıktan sonra FIFA 21’i PlayStation 4 ve Xbox One’da oynayabileceksiniz.

FIFA 21 Ultimate Team ve VOLTA FOOTBALL’daki tüm ilerlemeniz PlayStation 4 ile PlayStation 5 arasında veya Xbox One ile Xbox Series X arasında aktarılacak. Online Sezonlar, Ortak Sezonlar, Kariyer Modu, Pro Clubs vb. diğer tüm modlardaki ilerleme, oynadığınız konsola özel olacak ve konsollar arasında aktarılmayacak.
 
PlayStation 4’ten Xbox Series X’e veya Xbox One’dan PlayStation 5’e geçersem ne olur?

Çifte Fırsat yükseltmesi yalnızca PlayStation 4’ten PlayStation 5’e veya Xbox One’dan Xbox Series X’e yükseltirken kullanılabilir.
 
PlayStation 4’ten Xbox Series X’e veya Xbox One’dan PlayStation 5’e geçersem ilerlemem aktarılacak mı?

Hayır, VOLTA FOOTBALL ve FIFA 21 Ultimate Team ilerlemen yalnızca PlayStation 4’ten PlayStation 5’e veya Xbox One’dan Xbox Series X’e aktarılacak.
 
PlayStation 5 veya Xbox Series X’te oynamak için diske ihtiyacım olacak mı?

PlayStation 5 ve Xbox Series X’teki FIFA 21 dijital sürüm olacak ve oyun yılın sonlarında yayınlandığında indirebileceksiniz. FIFA 21’in fiziksel sürümünü satın alırsanız, FIFA 21’i PlayStation 5 veya Xbox Series X’te başlatabilmek için diskini takmanız gerekecek. Fiziksel diskler şu anda disk sürücüsü olmayan konsollara yükseltilmek için kullanılamamaktadır. Eğer disk sürücüsü olmayan bir yeni nesil konsol almak istiyorsanız, Çifte Fırsat teklifinden faydalanmak için FIFA 21’i dijital olarak satın almanız gerekir.

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 21 Electronic Arts PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
TSM’in Orta Koridor Oyuncusu Bjergsen Emekli Oldu Spirit of the North: Enhanced Edition 1 Aralık'ta PS5'e Geliyor

egonschiele

27.10.2020 17:30:54

0
Next-gen oynanış videosu görmek lazım. Şahsen NBA 2K21 Next-gen oynanış videosu beni tatmin etmedi :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız