Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 21 Oyuncuları Artık Paketlerin içinde Ne Olduğunu Görebilecek

 
 
FIFA 21 oyuncuları için devam eden "FUTball Festivali" etkinliğinin bir parçası olarak yeni bir özellik eklendi. Oyuncular artık ganimet kutularını satın almadan önce içinde ne olduğunu görebilecek.
 
"Ultimate Team Preview Packs" olarak adlandırılan bu paketler, oyunun FUT Mağazasında önizlenebilir. Eurogamer tarafından detaylandırıldığı gibi, oyuncular bir paket açılış animasyonu aracılığıyla içerikleri önizlemeyi seçebilir. Oyuncular daha sonra o belirli paketi satın almaya karar verebilir. Bu paketler, oynanarak kazanılan FUT Jetonları ile veya gerçek dünya parasıyla elde edilen FIFA Puanları ile satın alınabilir. 
 
EA, diğer paket türlerinin gelecekte geri geleceğini belirtse de, Ultimate Team Preview Paketleri, etkinlik süresince satın alınabilecek tek paket türü. Tüm paketlerin yeni önizleme özelliğini destekleyip desteklemeyeceği de şu anda belli değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot FIFA 21 Electronic Arts PS5 Xbox Series X PS4 Xbox One PC
Starsand için Yeni Fragman Yayınlandı Oyuncular Battlefield 2042'den Dolayı BF 4'e Akın Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1655

19.6.2021 22:00:57

0
Yanlış bilgi var. Her hangi bir paketi, o paket için belirlenen süreye kadar sadece bir defa açabiliyorsun, satın almak istemezsen eğer, açmış olduğun paketi almadan örneğin (nadir oyuncu paketi) aynı paketi Yine o paket için belirlenen süreye kadar bir daha açamıyorsun. Yani üst üste paket açanlar için hiç bir işe yaramayan bir özellik bu, bildiğin tıraş yani.

rambocuk

19.6.2021 19:21:51

0
hayır öyle değil direk paketi açıyorsun çıkan oyuncular hoşuna giderse satın alıyorsun günde bir defa deneme hakkın oluyor

BSC Misafiri

19.6.2021 18:12:24

+2
PES'teki gibi yapacaklar, mesela 20 tane oyuncu olacak, bunlar çıkabilir yazacak, tabi ki en düşük overal'lı çıkacak paketten...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız