Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Versus 13 Hâlâ PS3'e Özel

Nomura liderliğindeki Versus 13, klasik FF severlerin son umudu...

     Square Enix'in hala devam etmekte olan özel etkinliğinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni karakterleri de içeren ve PS3, Xbox 360'a çıkacağı belirtilen Final Fantasy 13-2 duyurusu dışında Agito 13'ün Type 0 adı ile çıkacağını da öğrendiğimiz törenin en merak edilen konusu ise tabi ki Final Fantasy Versus 13 idi.
 
     Bu özel etkinlik başlamadan evvel Final Fantasy Versus 13'ün de tıpkı FF13 gibi Xbox 360'a duyurulacağına dair dedikodular yayılmıştı. Square Enix'in kapalı kapılar ardında gösterdiği Versus 13 videosu ise bu durumu yalanladı çünkü videonun sonunda "Sadece PS3" ibaresi yer almış.
 
      Kapalı kapılar ardındaki bu videodan gelen ilk detaylar ise yepyeni görüntüler içerdiği oldu. Square Enix'in söz verdiği gibi yeni oynanış dinamikleri gösterdiği videoda Noctis, bir arabada ilerlerken ve yüzü gözükmeyen bir karakterle konuşurken gözüküyormuş. Kılıç ve silah kullanılan bir kaç savaş sahnesinden sonra ise Noctis, bu seferde Stella ile daha önceki videolarda gözükenden farklı bir mekanda gözüküyormuş.
 
      Ayrıca Square Enix yaptığı açıklama ile Final Fantasy 13-2'nin videosunun 20 Ocak itibari ile, versus 13 ve diğer videoların ise 27 Ocak itibari ile yayınlanacağını duyurdu. Biz ise videoların erkenden sızmasını bekliyoruz :)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
Nintendo, 3DS'te Bölge Kilidi Olacağını Onayladı Mass Effect 2'nin PS3 Sürümü IGN'den 9.5 Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız