Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Versus 13, E3 2010'a Yetişebilir

Noctis'i yönlendireceğimiz oyun en karanlık öğelere sahip FF oyunu olabilir.
İlk olarak Final Fantasy 13 ile birlikte E3 2006'da duyurusu yapılan Versus 13 hakkında hala elimizde çok az somut bilgi bulunuyor.
 
Yayınlanan bir kaç video dışında oynanışına veya sistemine ait hiçbir bilgi verilmeyen oyunun akibeti hala belli değil iken Tetsuya Nomura'dan uzun süre sessiz kalan oyunu hakkında ilginç bir açıklama geldi.
 
Japonya'nın önde gelen dergilerinden Famitsu'ya konuşan Nomura, eğer yeterince hızlı davranabilirlerse Final Fantasy Versus 13'ün E3 2010 fuarına yetişebileceğini belirtti.
 
Açıkçası Final Fantasy 13'ten daha çok merak ettiğim Versus 13 hakkında yeni bilgi ve detayların yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Aralık ayında Japonya'da çıkacak olan FF13'ten sonra ise Versus 13 üzerine yğunlaşılmasını beklemek, bunca yıllık bekleyişten sonraki en büyük temennimiz olacaktır.
 
Final Fantasy 13 aksine sadece PS3 platformuna özel olarak geliştirilen Versus 13'ün 2011 yılında piyasaya çıkabileceği tahmin ediliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix PS3
Nelson : "Blu-ray için Bir Planımız Yok" PSP2'nin Grafik Yapısında Değişiklik Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız