Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"FF7 Remake'in Yapımı 10 Katı Uzun Sürerdi"


 
     Herşey nasıl oldu ise E3 2005'te başladı. Sony'nin Playstation 3'ün grafik kapasitesini göstermek için hazırladığı Final Fantasy 7 teknoloji demosu büyük bir yankı uyandırmış ve efsanenin yeniden yapımının gelebileceği haberleini de beraberinde doğurmuştu.
 
     İşte bu teknik demodan sonra belli aralıklar ile sürekli Final Fantasy 7 yeniden yapım haberleri ile karşılaşıyoruz. Serinin hayranları için hala umut olsa da gelen açıklamalar efsaneyi bazı hayranların istediği gibi olması gerektiği şekilde bırakacak gibi gözüküyor. Bu açıklamalara bir yenisi de Kore'den geldi.
 
     Büyük eleştirilere maruz kalmasına rağmen beş milyon satış rakamını geride bırakan Final Fantasy 13'ün Kore çıkışı için yapılan etkinliğe katılan Yoshinori Kitase olası bir remake için bazı açıklamalarda bulundu.
 
     Gittikleri hemen hemen her ülkede benzer sorular ile karşılaştıklarını belirten Kitase, olası bir Final Fantasy 7 yeniden yapımının oldukça zor olduğunu, yapılsa bile uzun bir süre alacağını vurguladı. Final Fantasy 13'ün yapımı için 3-4 yıllık bir yapım süreci bulunduğunu söyleyen Kitase, Final Fantasy 7 remake için bu sürenin hemen hemen 10 katı bir uzunluğa ihtiyaç duyulabileceini sözlerine ekledi.
 
    Yani olası bir yeniden yapım ile 2040 - 2050'li yıllarda karşılaşabiliriz. Artık PS5'e mi yoksa PS10'a mı çıkar orasını tahmin etmek oldukça güç.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square Enix Final Fantasy Final Fantasy 13 Tetsuya Nomura Lightining Snow PS3 Xbox 360 JRPG Final Fantasy 7 Remake
Duck Hunt'ın Kamera Arkası Black/White Efsanelerinin Türü Belli Oldu

Caladbolg

31.5.2010 16:19:10

0
yalan ve saçma. zaten senaryo, diyaloglar vs. hazır. yapılması gereken şey grafiksel geliştirme. ff13'ün yapımı tabi 3-4 yıl sürdü çünkü sıfırdan yapılan bir oyunun bu kadar sürmesi normal. ne senaryo var ne karakterler. saçmalamış kıvıramıyolar artık yapmayacaklar da işte...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız