Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black/White Efsanelerinin Türü Belli Oldu


 
     Pokemon : Black an White'ta karşımıza çıkacak olan efsane Pokemonların türü belli oldu.
 
     Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan oyunun ilk olarak başlangıç Pokemon'ları ile tanışmıştık. Bir kaç gün önce ise oyunun kapak tasarımlarını da süsleyen efsane Pokemon'lar Reshiram ve Zekrom ortaya çıkmıştı. Bugün ise bu iki efsane Pokemon'un türleri açıklandı.
 
     Reshiram ve Zekrom'un tahmin edildiği gibi Dragon türünde Pokemon oldukları belirtildi. Reshiram ile Black versiyonda karşılaşır iken Zekrom ile ise oyunun White versiyonunda karşılaşacağız. Ayrıca bu iki efsane Pokemon'un oyunun geçeceği bölge olan Isshu'nun tarihinde de önemli bir role sahip oldukları belirtiliyor.
 
     Black ve White versiyonunda gene tahmin edilebileceği gibi farklı Pokemon'lar yer alacak. Ayrıca Pokemon'ların gözükeceği bölgelerde de farklılıklar olabileceği söyleniyor. Serinin değişmez unsurlarından biri haline gelen Pokemon takas özelliği ise tabi ki yeni oyunda da bulunacak. Pokemon Company, oyunun japonya çıkışından sonra batı çıkışınında gerçekleşmesi ile birlikte iletişim ağının çok daha genişleyeceğini belirtiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak
"FF7 Remake'in Yapımı 10 Katı Uzun Sürerdi" 10 Üzerinden 3 Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız