Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FAR: Changing Tides'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici Okomotive, atmosferik macera oyunu FAR: Changing Tides'ın 1 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca oyun, Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Bir çocuğun yeni bir yuva bulmak üzere çıktığı duygusal bir yolculuğu ve gemisini konu alan insanı saran bir araç macerası. Sular altında kalmış hoş bir dünyada fırtınalı sularda yelken aç, bilinmeyen derinliklere dal ve unutulmuş harabeleri keşfet.
 
FAR: Lone Sails'te görülen ıssız ortamı genişleten Changing Tides, güneşin kavurduğu, tozlu ortamları fırtınalı gökyüzüyle ve açık denizlerle değiştiriyor. Yeni ortamlarla, bulmacalarla ve gemi mekanikleriyle FAR: Changing Tides'ın dünyası, hem bu güzel serinin tutkunlarına hem de yeni oyunculara daha büyük ve derin bir mücadele içeren heyecan verici bir deneyim sunuyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera hikaye aksiyon keşif manzara
In Nightmare'in PS5 Sürümü Onaylandı Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu Forever Skies Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FAR: Changing Tides ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız