Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 2019'da Formula 2'nin Bulunacağı Doğrulandı

 
Geliştirici Codemasters, FIA Formula 2 Şampiyonası'nın ilk defa F1 2019 ile birlikte seriye giriş yapacağını duyurdu.
 
Codemasters: "Duyuru fragmanında sinyalini verdikten sonra, FIA Formula 2 Şampiyonası'nı F1 2019 için resmen onaylama vakti geldi. 2018 sezonu oyunun çıkışıyla birlikte ulaşılabilir olacak ve F2 2019 sezonu ise çevrimiçi oynanabilirlik ile bu yılın sonlarına doğru dijital olarak oyuna eklenecek. Güncel F1 sezonunda kendi takımlarına geçmeden önce George Russell, Lando Norris ve Alexander Albon ile birlikte yarışabileceksiniz."
 
"FIA Formula 2 Şampiyonası'nı seriye getirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Topluluğumuzun sürekli olarak en çok talep ettiği özelliklerden biriydi ve bu özellik 2018 sezonunda en iyi üç sürücü George Russell, Lando Norris ve Alexander Albon'un F1'e ilerlemesiyle mükemmel bir zamanda geliyor. FIA Formula 2 Şampiyonası'nın kariyer moduna nasıl entegre edileceğine dair daha fazla detayı önümüzdeki haftalarda açıklamak için sabırsızlanıyoruz."
 
Codemasters ayrıca oyunun Legends ve Anniversary sürümlerini tanıttı. Legends sürümünü satın alan kullanıcılar 1990 McLaren MP4/5B aracıyla Ayrton Senna olarak ve Ferrari F1-90 aracıyla Alain Prost olarak sekiz yarış mücadelesinde çarpışacaklar ve kullanıcılara özel Senna ve Prost temalı çok oyunculu araç çıkartması sunulacak. Anniversary sürümünü satın alan kullanıcılar ise Ferrari F10 aracıyla  Fernando Alonso ve Felipe Massa olarak ve McLaren MP4-25 aracıyla Lewis Hamilton and Jenson Button olarak iki yarış mücadelesinde çarpışacaklar.
 
F1 2019 PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 28 Haziran 2019'da çıkış yapacak.

Legends sürümü duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak http://blog.codemasters.com F1 2019 yarış oyunu yarış simülasyon Formula F1i Spor
A Plague Tale: Innocence için 8 Dakikalık Oynanış Videosu Madden NFL 20 Resmi Olarak Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nikomer

28.4.2019 23:04:00

0
Codemasters doğru kararlar almış. F1 şuan için tamamen firma odaklı bir yarışa dönüşmüş durumda, orta sıralarda her ne kadar rekabet olsa da Mercedes'in baskınlığı hala devam ediyor ve yarış sonucu orta sıralara 1+ tur bindiriliyor neredeyse. F2 ise daha çok sürücü odaklı bir kategori ve yarışlar daha çekişmeli geçiyor. Bence eklemeleri güzel bir eklenti olmuş.

BSC Misafiri

27.4.2019 20:07:54

0
gelde legends sürümünün düşmesini bekle senna reiisss..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F1 2019
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız