Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Exit the Gungeon Switch ve PC için Çıktı

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştiriciler Dodge Roll ile Singlecor, Exit the Gungeon'ın bugün itibarıyla Switch ve PC için çıkış yaptığını duyurdu.
 
Nintendo eShop'ta $9.99 ve Steam'de 18,50 TL.

Oyun konsollarda bir süreliğine Switch'e özel olarak kalacak. PlayStation 4 ve Xbox One daha sonraki bir tarihte gelmesi planlanıyor.
 
Bununla birlikte Eylül 2019'da çıkan Apple Arcade sürümü için versiyon 2.0 güncellemesi bugün yayınlandı. Güncelleme yeni silahlar, eşyalar, düşmanlar, boss'lar, yeniden düzenlenmiş seviyeler, oynanış ve daha fazlasını getiriyor.
 
Enter the Gungeon'ın spin-off'u Exit the Gungeon, bir önceki oyundaki yolculuklardan ve maceralardan hemen sonra başlayan, zindandan tırmanarak kaçtığınız bir mermi cehennemi oyunu. Sürekli değişen silahlar, durdurulamaz bir loot ihtiyacı ve taklalarla donatılmış kahramanlarımızın, yukarı ulaşıp gittikçe daha da tehlikeli bir hal alan asansörlerden oluşan eşsiz rotalarını kullanarak kaçmaları gerekiyor. Değişen odalar, düşmanlar, bölüm sonu canavarları, tuhaf silahlar ve eşyalar Exit the Gungeon'da kaçış maceralarının her birinin farklı olmasını sağlıyor.

Versiyon 2.0 çıkış fragmanını ve oyunun ilk 9 dakikasını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Exit the Gungeon spin-off Enter the Gungeon apple arcade dungeon
I Am Dead Switch ve PC için Duyuruldu Bounty Battle Bu Yaz PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Exit the Gungeon ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız