Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evrendeki Son İnsan Kafasını Yönettiğimiz Bir Oyun: Head Lander

Oyunun renk paleti de oldukça güzel görünüyor.
    
      Genelde farklı yapımların dağıtımcılığını üstlenen Double Fine Productions, yine oldukça farklı bir duyuruyla karşımıza çıktı. Head lander adını alan bu yeni oyunda evrende bilinen son insan kafasının kontrolünü alıyoruz.
 
        Head lander, 70'li yılların retro-fütüristik bir evreninde geçiyor. Oyun yandan görünüşlü bir kamera açısına sahip. Yapımda bahsettiğimiz insan kafasını yönlendirerek karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye çalışacak ve bize engel olmaya çalışan robotlarla mücadele edeceğiz. Duyuru videosunda görebileceğiniz gibi yönlendirdiğimiz kafada bir adet roket bulunuyor ve bu roket sayesinde farklı vücutların kontrolünü ele alabiliyoruz. İnsan görümlü robotların yanında bir köpeğin vücuduna girerek köpeği de kontrol edebiliyoruz.
 
   
    Yayınlanan videoda bolca aksiyona yer verilse de yapımcı ekip oyunun genel olarak bulmacaya ve keşfetmeye odaklandığını dile getiriyor. Ayrıca oyunda konuşmalar sırasında verdiğimiz kararlar kafamızın nasıl bir vücuda konacağına da etki ediyor. 
 
      Çoğu Double Fine oyunu gibi bambaşka bir konsepte sahip Head lander, Adult Swim Games tarafından geliştirilmekte. Yapımın şimdilik hangi platformlara geleceği hakkında bir bilgi verilmiyor. Head lander'ın 2016'da çıkış yapacağını belirtelim. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Head Landers Double fine Adult Swim Games PC 2016 fütüristik sci-fi bilim kurgu
Guild Wars 2, Free to Play Oluyor Mad Max Her İki Konsolda da 1080p'de Çalışacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.8.2015 12:21:07

-1
Ouuvvv kafası yeni geldi

tan12tirus

28.8.2015 04:48:44

+1
Bu neyin kafası ?

alito

28.8.2015 01:13:15

0
Sevdim, konsept çok ilginç duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Head Lander
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız