Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evil Dead: The Game 13 Mayıs'a Ertelendi

 
 
Yayıncı Saber Interactive ve geliştirici Boss Team Games, c-op - pvp çok oyunculu Evil Dead: The Game'i daha önce planlanan Şubat ayından 13 Mayıs'a erteledi. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.
 
Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan bir gönderide şu açıklamalar yer alıyor: “Evil Dead serisine layık yepyeni bir oyun yaratmaya başladığımızda, bunun harika olması gerektiğini biliyorduk. Mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için Evil Dead: The Game artık 13 Mayıs 2022'de gelecek." 
 
Evil Dead: The Game, Evil Dead serisine dayanan yeni bir video oyunudur. Oyunda hem co-op oynanış hem de PvP mücadelesi yer alacak. Ayrıca oyun içerisinde bir yetenek ağacı mekaniği yer alacak. Ek olarak, Evil Dead film serisinde yer alan ormandaki kabin ile Ash'in elektrikli testeresi dahil olmak üzere 25'in üzerinde silah ve birden fazla harita yer alacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Evil Dead: The Game Boss Team Games Saber Interactive çok oyunculu TPS oyunu
Aksiyon RPG Oyunu, Solo Leveling Duyuruldu Elden Ring için Exploring Castle Mourne Adlı Oynanış Videosu Yayınlandı

lawministration

2.2.2022 07:04:01

0
Dizisi canlandı gözümde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evil Dead: The Game
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız