Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everwild'ın Baş Tasarımcılığını, Fable Legends'ın Tasarımcısı James Blackham Üstleniyor

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan Everwild'ın başında tecrübeli bir isim bulunuyor.
 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, Fable Legends'ın baş teknik tasarımcısı ve Fable: The Journey baş senaryo yazarı James Blackham, Everwild'ın baş tasarımcılığını üstleniyor.
 
James Blackham uzun bir süre Lionhead Studios'ta çalıştıktan sonra geçtiğimiz yıl Square Enix'e katılmıştı. LinkedIn profilinde Mart 2019 itibarıyla Rare'a geçtiği ve Everwild üzerinde çalışmaktan heyecanlı olduğu yazıyor.
 
Oyunun baş yapımcılığını ise Louise O’Connor üstleniyor. 
 
Doğal ve büyülü bir dünyada yeni oynanış yolları ile farklı bir deneyim sunacağını iddia eden Everwild Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

Duyuru fragmanına ve ilk detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Everwild Microsoft Rare Xbox One PC
Elden Ring, Şubat Ayında Taipei Game Show'da Gösterilecek (Güncellendi) Disintegration'ın Hikaye Modundan 32 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everwild
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız