Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2'den Oynanış Videosu

 
Rockfish Games'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı Everspace 2'nin Pre-Alpha Demosu'ndan oynanış görüntüsü yayınlandı. Ve oyunun Steam'e gelip gelmeyeceği konusunda yapımcı firma açıklamada bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde yardım kampanyası başlatılan oyun 4 Kasım'a kadar 450.000 € gibi bir paraya ihtiyacı vardı ve şu an için 145.000 € toplanmış durumda. 40 €'dan fazla bağışta bulunursanız oyunun bir adet kopyasını ve bu yılın sonunda yayınlanması planlanan demo sürümüne erişim imkanı sunulacak.
 
Oyunun Steam sürümüyle ilgili ise yapımcı firma, "Oyunumuz Epic Store'a özel bir oyun olmayacak. Ne olursa olsun ilk başta Steam'de yayınlanacak." dedi. 
 
Everspace 2; derin keşif, tonlarca loot ve klasik rol yapma özellikleri ile hızlı tempolu, tek oyunculu bir uzay oyunu. İnsan olma yolculuğunuzda, sırlarla ve tehlikelerle dolu; canlı, el yapımı açık bir dünyada geçen, heyecan verici bir hikaye yaşayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Cadılar Bayramı Hearthstone’da Yenilik Rüzgârları Estirecek Oynaması Ücretsiz Kart Oyunu Eternal 8 Ekim'de Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız