Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2 Unreal Engine 5'e Geçiş Yapıyor

 
 
Rockfish Games tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Everspace 2 için yeni bir güncelleme geliyor. Yayınlanacak olan yeni güncelleme ile beraber oyun, yeni nesil bir oyun motoru olan Unreal Engine 5'e geçiş yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyunun sadece grafikleri değil aynı zamanda deneyimi de geliştiriliyor 
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoruna geçişle beraber geliştirici ekip, oyunun Nanite veya Lumen gibi teknolojileri desteklemeyeceğini belirtiyor. Ekip ayrıca oyunda yer alan tüm sorunları ortadan kaldıracağını ve aynı zamanda daha iyi bir optimizasyon sunacağını açıklıyor. Yani bu yükseltme sadece oyunun grafiklerine iyileştirme değil aynı zamanda oyunun deneyimini de geliştiriyor.
 
Everspace 2, uzay temalı bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyuncular burada gezegenleri keşfedebiliyor, ganimetler toplayabiliyor, rol yapma unsurları ile karşılaşıyor, madencilik ve zanaatkarlık mekanikleriyle oyundaki yerini alabiliyor. Tek oyunculu bir uzay macerasına geçiş yapmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Prince of Persia: The Lost Crown PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Epic Games 250 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor

BSC Misafiri

5.1.2024 11:56:10

0
NCK: Bilgisayarımda yüklü oynanmayı bekliyor, 50 TL erken erişimdeyken almıştım. İlkini geceleri tatlı, tuzlu bisküvi, gazlı içecek eşliğinde, sağlıksız bir şekilde bölüm bölüm bitirmiştim. İlk oyun çok güzeldi, Starfield'in ihtiyacı olan türden uzay savaşları vardı diyebilirim. Bir Elite değil tabii ki. İlk oyunda gezegen keşfi yoktu, bunda var. Uzay oyunu sevenler kaçırmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız