Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2 de Cyberpunk 2077 Yüzünden Ertelendi

 
Cyberpunk 2077'nin 19 Kasım'da 10 Aralık'a ertelenmesi diğer bazı oyunların da planlarını değiştirmek zorunda kalmalarına yol açıyor.

Path of Exile geliştiricisi Grinding Gear Games, oyuncuları iki oyun arasında seçim yapmalarını gerektirecek bir pozisyonda bırakmak istemedikleri için 3.13 genişlemesini 11 Aralık'tan Ocak ayına ertelemişti.

Şimdi de Everspace 2 geliştiricisi Rockfish Games, Aralık'ta erken erişime açılması planlanan oyunu Ocak ayına erteledi.

Rockfish Games, video oyun tarihinin muhtemelen en çok beklenen oyunuyla rekabet etmenin çok iyi bir fikir olmadığını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Nintendo eShop'ta Bu Hafta PS5 DualSense Kontrolcüsünün Dokunsal Geri Bildirim ve Uyarlanabilir Tetikleri Kapatılabilecek

ploff

31.10.2020 00:39:37

+1
Cyberpunk 2077 tekrardan ertelenırse! Bu sefer de Cdprojeckt yüzünden oyunları erteleyen yapımcılar sövmeye baslayacak :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız