Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Nesil RPG İçin Kickstarter Projesi


    Wizardry tasarımcısı Brenda Braithwaite ve id'nin ortak kurucularından Tom Hall el ele verip bir "Old-School" RPG yani "Eski nesil" RPG yapacaklarını duyurdular. Duyurdular duyurmasına ancak bu evreden sonra sizin yardımınıza ihtiyaçları var ve bir Kickstarter kampanyasının startını verdiler ve projenin gerçekleşebilmesi için 1 milyon dolara ihtiyaçları var.
 
    Şimdilik oyun ile ilgili çok fazla bilgi vermeyen ikili, yeni nesil RPG'lerin çok iyi olduğunu ancak eski nesil RPG'lerin havasının artık çok uzağına gittiklerini belirtiyorlar. Oyunun gerçek ismini şimdilik bizlerle paylaşmayan yapımcılar 4 karakterin seçilebileceği bu RPG'de 5 farklı sınıfın olacağını ve birden fazla sona ev sahipliği yapacağını söylüyorlar.
 
    Kickstarter projesinin sonlanmasına 32 gün kalmış ve toplamda 50,300 dolarlık bir bütçe toplanmış bile. Eğer siz de eski nesil RPG'leri özlüyorsanız, bağışta bulunmanızda fayda var. Çünkü yapımcı kadrosu çok sağlam ve deneyimli isimleri barındırıyor ve gayet de ciddiler. Projenin tanıtım videosunu ve şimdiki istatistikleriyle ilgili bir görseli sırasıyla aşağıda bulabilirsiniz. Proje bağlantısına ise buradan ulaşmanız mümkün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC mmo mmorpg gamepot sir-tech old school rpg id
Legend of Grimrock'ın Zindan Editörü Yarın Geliyor Rome II İçin Steam Aktivasyonu Gerekecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.P.E.C.I.A.L.

3.10.2012 23:00:59

0
O değil de keşke hikaye modu olan eski RPG oyunlarını Kickstarter projeleriyle (hem görsel hem oynanabilirlik olarak) yenileseler. Bazı oyunları hikayelerinden dolayı insan kaçırmak istemiyor, bazıları dayanılacak gibi oluyor ama bazıları da hem grafik hem oynanış olarak çok kötü durumda oluyor. Mod yapımları var ama bazılarının ya hiç yok veya yetersiz kalabiliyor. Hem mod işleri çok vakit alıyor ve bazen iptal bile olabiliyor, böyle birşeyle kısa zamanda çok güzel işler ortaya çıkarılabilir. Parayı da sadece yapım için kullanıp bitince ücretsiz dağıtırlarsa telif sorunları da olmaz.

ImperioN

3.10.2012 20:52:32

0
Sonu güzel olmuş. Save notch.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wizardry Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız