Eski Nesil RPG İçin Kickstarter Projesi

Levent Polater


    Wizardry tasarımcısı Brenda Braithwaite ve id'nin ortak kurucularından Tom Hall el ele verip bir "Old-School" RPG yani "Eski nesil" RPG yapacaklarını duyurdular. Duyurdular duyurmasına ancak bu evreden sonra sizin yardımınıza ihtiyaçları var ve bir Kickstarter kampanyasının startını verdiler ve projenin gerçekleşebilmesi için 1 milyon dolara ihtiyaçları var.
 
    Şimdilik oyun ile ilgili çok fazla bilgi vermeyen ikili, yeni nesil RPG'lerin çok iyi olduğunu ancak eski nesil RPG'lerin havasının artık çok uzağına gittiklerini belirtiyorlar. Oyunun gerçek ismini şimdilik bizlerle paylaşmayan yapımcılar 4 karakterin seçilebileceği bu RPG'de 5 farklı sınıfın olacağını ve birden fazla sona ev sahipliği yapacağını söylüyorlar.
 
    Kickstarter projesinin sonlanmasına 32 gün kalmış ve toplamda 50,300 dolarlık bir bütçe toplanmış bile. Eğer siz de eski nesil RPG'leri özlüyorsanız, bağışta bulunmanızda fayda var. Çünkü yapımcı kadrosu çok sağlam ve deneyimli isimleri barındırıyor ve gayet de ciddiler. Projenin tanıtım videosunu ve şimdiki istatistikleriyle ilgili bir görseli sırasıyla aşağıda bulabilirsiniz. Proje bağlantısına ise buradan ulaşmanız mümkün.