Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Command Conquer Yapımcıları, Yeni Strateji Oyununu Duyurdu


    Electronic Arts'ın kurbanlarından Westwood Studios'u en iyi Command and Conquer serisiyle tanıyoruz. 2003 senesinde kapatılan Westwood Studios'un önemli isimleri de, bu haberin ardından Petroglyph Studios'u kurmuştu. Uzun süredir çok da ön planda kalan yapımlarla göremediğimiz stüdyo, RTS türüne geri dönüyor. 
 
    Grey Goo isimli oyunla birlikte Petroglyph Games, eski nesil strateji oyunların mantığını ve yapısını, yeni nesil teknolojilerle buluşturuyor. Ayrıntılı ve derin bir strateji oyunu olacak olan yapım, taktiksel bir sisteme sahip. Grey Goo'da, Human, Beta ve Goo olmak üzere üç farklı taraf bulunuyor. Oyun, DARPA'nın gerçek dünyada araştırdığı bazı teknolojileri sanal evrene yansıtıyor.
 
    Grey Goo'nun, önümüzdeki sonbahar döneminde Steam üzerinden çıkacağı belirtiliyor. İlk videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grey Goo Grey Box Petroglyph Games RTS Command and Conquer Westwood PC
Battlefield 4: Naval Strike'ın Teaser Videosu Yayınlandı Guerrilla Games, Killzone: Shadow Fall İçin İstanbul'da Sunucu Aranıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

isaac clarke

19.3.2014 18:32:40

0
Şu oynatıcıyla gösterilen videoların hiç birisi açılmıyor...

aygun61

18.3.2014 16:56:59

+1
Nedir bu uzay temalı oyun takıntısı anlamıyorum arkadaş! 10 yıldır Generals den başka kaynak toplama türünde, günümüz teknoloji ve savaşlarını içeren ciddi bir oyun çıkmadı. Uzay teması Starcraft dışında tutmuyor işte ne zorluyorlar anlayamıyorum ki. Çağ olmuş bilmem kaç uzaylılar hala sur yapıyor, mantığa bak. Ayrıca baktığım fotolardan gördüğüm kadarıyla grafikleri bu nesle bırakın yaklaşmayı uzağından bile geçemez kalitede. Genarals 2 (veya değişip duran diğer binlerce adından biri) bile Generals adını kullandığı halde yine olağanüstü, uçuk teknolojideki ünitelerle geliyordu, gelemedi. Age of Empires 3'ün grafiklerine dönüp bir daha bakıyorum da adamlar bundan 9 yıl önce o grafikleri bir strateji oyunu için yakalamışlar. Bırakın o grafikleri geliştiren bir stratejiyi kaynak toplama türünde başka bir strateji oyunu bile çıkmıyor artık. Ee tabi AOE Microsoft'un, Generals''ta EA gibi şirketlerin elinde olunca fazla beklentiye girmemek gerekiyor. Sonuçta ikisi de böyle şaheserler ortaya çıkaran şirketleri sırf kâr vızırtısı panesiyle kapattılar. Yeni nesil Age of Empires 4'ten de umudumu kestim. Zaten çıkarsa onu da Free to Play yapar bu paragözlü zihniyetler. Demem o ki umarım realist Stratejiler gelir, ama artık umudumuzda tükendi. Elimizde son kalan Total War serisiyle idare edeceğiz artık.

tayguncifci

18.3.2014 11:56:35

0
O nasıl bir yorum lan. Sıçsa bokuyla oynarım. ;)) ne manyaksınız yaş. Çok güldüm.

ShadowofDeath06

18.3.2014 11:14:58

0
Red alert 2 efsanesini yapan adamlar çok afedersiniz sıçsa bokuyla oynarım o kadar iyiydi oyun.

einhander

18.3.2014 00:58:48

0
cok sevındım acıkcası genclıgımızde az cc oynamadık gunlerımızı verdık

nForcer

18.3.2014 00:47:01

0
Keşke Universe at War'un devamını duyursalardı. Ama buna da hayır demeyiz.

getUserName

18.3.2014 00:27:12

0
Sitesinden baktığım oyun görüntüleri starcraft ı andırıyo.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grey Goo
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız