Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski BioWare Yapımcılarının Kickstarter Projesi İptal Edildi


    Daha önce Mass Effect, Jade Empire ve Star Wars: The Old Republic gibi BioWare projelerinde görev alan RPG konusunda deneyimli dört ismin kurduğu KnightMayor, soluğu Kickstarter'da almıştı. Mooncrest ile beraber oyunculardan 400.000 dolarlık bağış isteyen ekip, projeyi şimdilik iptal etme kararı aldı.
 
    Şimdiye kadar sadece 48.000 dolarlık bağış toplayan KnightMayor ekibi yaptığı açıklamalarda, "Geçtiğimzi hafta sonu itibariyle bağış hedefimizi yakalayamayacağımızı anladık ve yapabileceğimiz en iyi şey olarak Kickstarter projesini iptal etme kararı aldık." cümlelerine yer verdi. Kendilerinde de hatanın olduğunu belirten ekip yetkilileri proje tanıtım videosunun yetersiz olmasının, oyunculara mesajın tam anlamıyla aktarılamamasının ve oyun içinden sahnelerin çok az olmasının başarısızlığı getirdiğini eklediler.
 
    Eğer Mooncrest'i görüp bekleyenlerdenseniz haberler aslında o kadar da kötü değil. Zira yapımcı ekip proje üzerinde biraz daha çalıştıktan sonra şansını Kickstarter üzerinden bir kez daha deneyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mooncrest Knightmayor rpg pc bioware kickstarter bağımsız indie aksiyon dark souls
Guardians Of The Galaxy Kısa Animasyon Filmi, Groot'un Geçmişine Işık Tutuyor PlayStation 4'ün 3.0 Güncellemesinin Getireceği Yenilikler Sızdırıldı

Robin.

12.8.2015 23:58:39

0
çok hojdir ama banena
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mooncrest
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız