Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Escape from New York'tan Esinlenen MGS Serisi Dava Edilmedi Çünkü...

İşte karakterimizin esin kaynağı

     Hideo Kojima'nın yegane eseri MGS serisi bildiğiniz gibi birçok film ve karakterden ilham almış durumda. hemen hemen her oyunda farklı bir karaktere gönderme ya da ilham kaynağı olma durumu görüyoruz. Ama bunların en meşhuru şüphesiz Snake karakterinin Escape from New York filminden (Escape from LA adında bir devam filmi de var) Kurt Russel'ın canlandırdığı Snake Plissken karakterinden esinlenmesi.
 
     Bu aralar hemen hemen her şeye dava açan firmalar göz önüne alınınca Hollywood Reporter'a açıklama yapan filmin yönetmeni John Carpenter bu duruma açıklık getirmiş.
 
     Filmin haklarını elinde bulunduran CanalPlus'ın zamanında MGS için Kojima'yı dava etmek istediğini dile getiren Carpenter "Fakat ben onlara bunu yapmamalarını söyledim. Bu oyunların yönetmenini tanıyorum ve o iyi bir adam, en azından bana karşı" sözleri ile bu duruma engel olduğunu da röportaja ekleyivermiş.
 
     Eh ne diyelim, helal sana koca yürekli adam! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Rocket League'in Ücretsiz Güncellemeleri Yakar Top, Buz Hokeyi ve Daha Fazla Oyun Türünü Ekliyor Xbox Live Gold'un Kasım Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.10.2015 14:49:13

0
bu arada izlemeyenlere tavsiye ederim tam bir 80 ler amerikan aksiyon filmi.

Patren

29.10.2015 14:47:43

0
hideo kojima ismini snake yerine başka şey koysaydı hiç bir şekilde davayı aklına getiremezlerdi

PSBoy

28.10.2015 22:28:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: edd121 hocam eline emeğine parmaklarına sağlık gerçekten takdir ediyorum ama magazin başlığı gibi başlık atmanız biraz itici geliyor.biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.
Ama bir şey var.Aşağıda Kojima şeker gibi bir adam yazmışlar.Yani espri anlayacağınız.

edd121

28.10.2015 19:02:20

+6
hocam eline emeğine parmaklarına sağlık gerçekten takdir ediyorum ama magazin başlığı gibi başlık atmanız biraz itici geliyor.biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız