Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Escape Plan Yapımcısının Yeni Projesi Var


    PlayStation Vita için geliştirilen Escape Plan'ın yapımcısı Fun Bits'ten uzun süredir pek fazla ses çıkmıyor. Yeni bir proje üzerinde çalıştığı belli olan ekibin yeni işi, bir LinkedIn hesabıyla birlikte hafiften ayrıntı kazandı.
 
    Halo 5: Guardians ekibinde görev aldıktan sonra Fun Bits'e geçen Randall Knapp, LinkedIn hesabı üzerinden şu an için PS4'e yönelik bir proje üzerinde çalıştığına değindi. Yeni projenin multiplayer odaklı bir macera oyunu olduğu belirtiliyor. Fun Bits'in yeni oyunuyla ilgili daha fazla bilgi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PS Vita Macera Sony Escape Plan
Guild Wars 2 Bu Hafta Sonu %50 İndirimde Destiny'nin Başarım Listesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

29.6.2014 19:22:36

0
Escape Plan oynadığım en iyi platformerlardan biriydi, PS4'te de ilk oyunumdur. Adamlar kaliteli işler çıkarıyor, yenisi ne olacak bakalım.

omris2013

28.6.2014 17:40:23

0
Single devirimi bitti heralde gelen geçen multi çıkarıyor titanfall kötü örnek oldu bunu korsan kulanımıyla ilgisizce söylüyorum insanlar 50-60 dolar veripte sadece multi bir oyun alması bence çok üzücü ben sadece multi yerine sadece single yi tercih ederim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Escape Plan
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız