Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Escape From Tarkov'dan Yeni Görseller


    MMO türünde bir oyun olmasına rağmen hikaye odaklı anlatıma sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Escape From Tarkov, barındırdığı rpg özellikleriyle de dikkat çekiyor.

    Yayımlanan görsellerde; kontrol şemasının bir kısmı, envanter bilgi ekranı, ana menü, yükleme ekranı ve benzerleri gösterilmiş.

    MMO-FPS oyunlarında çok sık görmediğimiz bir envanter ekranı olduğunu görüyoruz. Bandajlar, kan torbaları, konserve yiyeceklerin yanı sıra kuşanılmış bir taktiksel yeleğin üzerine konumlandırılmış eşyalarda göze çarpıyor. Bunlar bizlere oyundaki survival, eşya toplama ve taşıma dinamikleri hakkında fikirler veriyor. Karakter bilgilerinin gösterildiği görselde ise "BEAR" yazılı bir logo görüyoruz. Bu logo oyundaki iki taraftan bir tanesi olan Bear Forces'in logosu, karşı taraf ise USEC Forces. Dikkat çeken bir diğer nokta ise saat ve hava şartı ibarelerinin ön planda olması. Oynanışa etki edecek iki önemli unsur olacaklar gibi.
   
    Battlestate Games, aslında farklı türlerde yaygın olan dinamikleri bir araya getirerek belli bir özgünlüğe ulaşmış gibi görünüyor.

    Sizler Escape From Tarkov hakkında ne düşünüyorsunuz ?

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak www.escapefromtarkov.com Escape from Tarkov Battlestate Games MMO FPS TPS PC
Friday the 13th'den Yeni Video! PS4'e Özel Nioh'un Demosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

onur89tr

27.4.2016 16:47:50

0
Bu sitenin en sevdiğim kısmı, bunca baskılara rağmen hala yandaş medyaya boyun eğmemesi. Şimdiden birçok site kendi kişiliklerini satıp candaşlığa geçiş yaptı (isim vermeyeyim). Ama sizleri takdir ediyorum. En azından haberlerinizle bunu hissettirmediniz. Yeni gelen editörümüze de başarılar...

2K

26.4.2016 21:26:40

0
Oyun gelen her yeni haber ile daha çok ilgimi çekiyor ve çok iyi olacağa benziyor ama büyük ihtimalle alıp ölmekten başka bir şey yapamayacağım, Online FPS oyunlarından sürekli düşünmeden koşmayı alışkanlık haline getirmiş bir oyuncu olarak.

BSC Misafiri

26.4.2016 16:39:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Uncas-
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hoş geldin de Burak başgaan 1 hafta sürer bu muhabbet ha (hayırdır yeni misin) :D o değil de harbiden hafta sonu ve sabah-öğle arası senden beklentilerimiz yüksek!
Kısmen yenilikçi bir oyun olduğundan sizin düşüncelerinizi de okumak bilmek istedik. Yani uzasın bu yüzden burada toplanıyoruz :).
Cevap için teşekkürler :) (BSC misafirini ipleyen nadir habercilerdensin)

-Uncas-

26.4.2016 14:58:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hoş geldin de Burak başgaan 1 hafta sürer bu muhabbet ha (hayırdır yeni misin) :D o değil de harbiden hafta sonu ve sabah-öğle arası senden beklentilerimiz yüksek!
Kısmen yenilikçi bir oyun olduğundan sizin düşüncelerinizi de okumak bilmek istedik. Yani uzasın bu yüzden burada toplanıyoruz :).

BSC Misafiri

26.4.2016 12:10:59

0
Hoş geldin de Burak başgaan 1 hafta sürer bu muhabbet ha (hayırdır yeni misin) :D o değil de harbiden hafta sonu ve sabah-öğle arası senden beklentilerimiz yüksek!

BSC Misafiri

26.4.2016 11:54:15

0
Gelmeden inanmam. DayZ gibi çıkmasın sonra

-Uncas-

26.4.2016 11:34:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: __lcnyvz__ sayın burak oruç bey ; siz bsc ekibine yeni mi katıldınız yoksa baska departmandan haber bolumune mı gectınız ?bu saatte haber bsc'de nadir gorulur
Yeni katıldım :)

MonacoDoom

26.4.2016 09:21:47

0
Division gibi singleplayer var diyip online içine sokmazlarsa iyidir. 2.bir division faciasını kaldıramaz bu dünya.

__lcnyvz__

26.4.2016 01:22:39

+1
sayın burak oruç bey ; siz bsc ekibine yeni mi katıldınız yoksa baska departmandan haber bolumune mı gectınız ?bu saatte haber bsc'de nadir gorulur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Escape from Tarkov
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız