Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic, Koronavirüs Nedeniyle 2021 Yılında Yüz Yüze Fortnite Etkinlikleri Düzenlemeyecek

 
     Epic Games, koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılında yüz yüze Fortnite etkinlikleri düzenlemeyeceğini duyurdu.
 
     Epic Games, 2021 boyunca Fortnite Dünya Kupası da dahil olmak üzere yüz yüze etkinlikler düzenlemeye niyetli olmadığını söyledi. Bununla birlikte, önümüzdeki yıl çevrimiçi yarışmalar düzenleyecek.
 
     Epic Games yayınladığı duyuruda; "Neyin uygun ve güvenli olduğu hakkında hâlâ pek bir şey bilinmediği için, 2021'de Fortnite World Cup turnuvası dahil herhangi bir yüz yüze etkinlik planımız yok. Fiziksel etkinliklerin bir şekilde gelecekte geri dönmesi umuduyla 2021 boyunca çevrimiçi turnuvalar sunmaya devam edeceğiz." dedi. 
 
     Öte yandan Fortnite Şampiyonası hakkında güncelleme yapan şirket, FNŞ'nin grup boyutunu üçlü olarak standartlaştıracağını ve üçlü, FNŞ'de sabit olacak olsa da sezonlarda puanlama veya eleme formatlarını değiştirebileceklerini bildirdi. Epic, şubat ayına kadar FNŞ için daha ayrıntılı bilgilerini internet sitesi üzerinden duyuracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Master Chief'in Aktörü Halo Infinite'in 2021 İlkbaharda Çıkacağını Söylüyor VALORANT First Strike Türkiye Finalleri’nde 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

Turk.Navy

6.12.2020 13:18:33

0
Zaten dünyada virüs milyonları bulmuş olması gerekende buydu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız