Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in PC Sürprizi Fortnite mi?


     Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftasonu düzenlenen PAX etkinliğinde Epic Games yetkilileri, sadece PC platformuna yayınlayacağı özel bir oyunun bulunduğundan bahsetmişti. Fakat oyunla ilgili en ufak bir bilgiyi bile alamamıştık. Bu oyunla ilgili bir söylenti, Superannuation'dan geldi.
 
     Yayınladığı söylentiler, bulduğu açıklarla birlikte oyun dünyasının tanınan simalarından olan Superannuation, Twitter'dan Epic Games yapımcılarından Chris Mielke'nin LinkedIn profilinin linkini takipçileriyle paylaştı. Şuanlık Fortnite(TBD) yani platformları açıklanmadı olarak gösterilen Fortnite platformları, saatler öncesinde sadece PC olarak Mielke'in profilinde yer alıyordu.
 
     Her ne kadar bu durum değişse de, Google'ın önbellek sistemi imdadımıza yetişiyor. İşte, görünüşe göre Epic'in PC sürprizi Fortnite;
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite pc superannuation
PES 2012'nin Satışları Fiyat İndirimini Getirdi Commodore'ların Babası Vefat Etti

gursoyf

10.4.2012 10:42:21

0
merak edenler için kendi sitelerinde trailer bile yayınlamışlar. buyrun... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2GSfjeYVpkQ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız