Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Eklemeyi Unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere erişime açıldı. Şu anda platform aksiyon oyunu Astro Duel 2'yi kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 14 Mart Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Astro Duel 2 
 
 
 
Astro Duel 2, uzay temalı arcade yapısıyla karşımıza çıkıyor. Oyunda uzay gemimizle birlikte doğrudan düşmanların üzerine dalış yapıyor, çevre unsurlarını kendi lehimize kullanmaya çalışıyor ve tahrip edilebilir arenalar içerisinde hayatta kalmaya çalışıyoruz. Çatışmalara yön verebileceğimiz ve saldırılara karşı gelebileceğimiz yapımda özelleştirilebilir uzay gemileriyle beraber yer alabiliyoruz.

Oyunda farklı farklı uzay gemileri bulunuyor. Bu uzay gemilerinin her birinin kendine özgü gücü ve yapısı yer alıyor ve bunların seçimi tamamen size ait oluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Yerli Yapım Clean the Sea!, 9 Mart 2024'te Steam’e Yelken Açıyor! PlayStation Destekli Oyun Stüdyosu Deviation Games Kapandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız