Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Unreal Tournament'ı Geliştirmeyi Bıraktı

 
Epic Games, Unreal Tournament'ı artık aktif olarak geliştirmediğini doğruladı.
 
Eylül ayında Epic Games topluluk yöneticisi ekibin Unreal Tournament'ı geliştirmeyi durdurduğunu ve ekibin Fortnite'a odaklanacağını açıklamıştı. Görünüşe göre durdurma hamlesi kalıcı bir hale geldi ve Epic Games CEO'su ve kurucusu Tim Sweeney Variety'e yaptığı açıklamayla Unreal Tournament'ı geliştirmeye devam etmeyeceklerini doğruladı.
 
Epic Games CEO'su ve kurucusu Tim Sweeney: "Unreal Tournament mağazada ulaşılabilir olarak kalacak ancak artık aktif olarak geliştirilmiyor. Kısa bir süre önce klasik Epic Games oyunlarını yapmak konusunda GOG ile birlikte çalıştık ve daha fazlasını orijinal ihtişamları ile getirmeyi planlıyoruz."
 
"Unreal Tournament" Epic Games ve Digital Extremes'in 1999'da yaratmış olduğu birinci şahıs nişancı serisinin dokuzuncu oyunuydu. Oyun 2014'te açık kaynak geliştirme versiyonu olarak duyuruldu ancak Fortnite'ın popülaritesi ücretsiz Battle Royale modunun piyasaya sürülmesiyle birlikte oldukça arttı ve Epic Games kaynaklarının büyük bir kısmını Fortnite'a ayırmaya başladı.
 
Unreal Tournament resmi olarak ölmedi, halen ücretsiz olarak indirilebilir ancak 2017 yaz mevsiminden bu yana bir güncelleme almadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Variety Unreal Tournament Unreal Engine PC Mac Linux Epic Games
Below 14 Aralık'ta Çıkacak Eski BioWare Kreatif Direktörü Mike Laidlaw Ubisoft'a Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Oguz_Cole

6.12.2018 16:29:31

+3
Önce Paragon şimdi bu devam edin böyle bakalım o kadar güvendiğiniz dağ yıkılınca ne olacak sonra yine remastered falan diye saçmalarsınız.

BSC Misafiri

6.12.2018 15:32:55

+6
Bir efsane Fortnite isimli uyduruk,boş beleş bir oyun uğruna kurban edildi :( Yazık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unreal Tournament 2014
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız