Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store'un Sonraki Ücretsiz Oyunları ARK ve Samurai Shodown NeoGeo Collection

 
Epic Games Store'un 11 - 18 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak sunacağı oyunlar belli oldu.

ARK: Survival Evolved ve Samurai Shodown NeoGeo Collection.

ARK: Survival Evolved'un verileceği daha önceden sızdırılmıştı ve erken yayınlanan Facebook reklamı aracılığıyla kesinleşmiş oldu.

Samurai Shodown NeoGeo Collection ise 11 Haziran'da Epic Games Store'da çıkacak ve ilk haftasında kalıcı olarak ücretsiz dağıtılacak.

İki oyunu da 11 Haziran Türkiye saati ile 18:00'da kütüphanenize ekleyebileceksiniz. O zamana kadar şu anki ücretsiz oyun Overcooked'u kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook
Disintegration İnceleme Puanları ve Çıkış Fragmanı Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Dördüncü Sezonu 11 Haziran'da Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2020 14:27:23

0
Para verip aldığım oyunlar beleş veriliyor oyun almaya korkarolduk beleş olacak diye ama maddî durumu olmayanlar için güzel birşey

BSC Misafiri

11.6.2020 13:35:37

0
Epic gamesin beleş oyun vermesine laf eden zenginler var sanırım. herkesin sizin gibi oyunlara para basacak hali yok. İşi olmayanlar var durumu iyi olmayanlar var. Korsan kullanacağına böyle yapıyor adam işte. Adamın bedavaya oyun alması sana niye dokunuyor. Senin mantığınla indirimli oyun alanlar da farklı server da mı oynamalı? Bir oyuna 3 kuruş verdiniz diye kendinizi bir halt zannetmeyin. Epic games çöp oyun veriyor diyenler o çöp dedikleri oyunların %5ini bile Steam bedavaya vermiyor. Zaten steamın böyle bir olayı yok onu da yayıncı beleş yapıyor. GTA 5, ark, alan wake gibi tonla oyuna çöp diyen kafadan ne bekliyorsunuz ki? Epic games bunları da beleşe verdi çöptür kesin dimi :D şu fanboyluğu bırakıp kullanıcı odaklı olmayı öğrenin. Yoksa siz de başka sitelerde olduğu gibi epic gameste 10 tl steamda ise 1000tl olsa oyun gider steamdan alırım diye laf söyleyenlerden olursunuz. İndie oyun da sevenler var. Sevmese dahi adam ekler kütüphanesine ne zararı var adama. Fanboyluk kadar insanlığa zararlı şeyler az vardır. Mantıklı olun biraz.

BSC Misafiri

11.6.2020 10:38:40

0
Biz okadar para verelim GTA5'e Ark a sonra epicgames bedava versin. Sunucular çöktü be Epicgames kendine özel sunucular açsın biz para verelim beleşçiler bizle beraber oynasın. Epicgames bu hareketlerini olumsuz buluyorum.

BSC Misafiri

10.6.2020 22:25:50

0
Senap?

TheNewAtilla

10.6.2020 21:44:22

0
Samurai oyunu güzel çıkar inş

Venomless

10.6.2020 20:17:08

0
Trol eksik olurmu :D

YildirimBuyucusu

10.6.2020 20:08:50

+2
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood epic çöp store artık online oyunları bedava vermeyi bırak ortalık fartnite veledi kaynıyor yeter. beleşçi, korsancı ve hileciler çoğalıyor yeter artık para ödemeyenin oynamaması lazım bu kadar.
fartnite :D, çöp store :D, beleşçi :D, korsancı :D, hileci :D.

Dr.Danger

10.6.2020 19:57:14

+4
Yazdığı yoruma bak :Ddd cidden komik duruma düşüyorsunuz yapmayın cidden :D

FU-Frank Underwood

10.6.2020 19:45:00

0
epic çöp store artık online oyunları bedava vermeyi bırak ortalık fartnite veledi kaynıyor yeter. beleşçi, korsancı ve hileciler çoğalıyor yeter artık para ödemeyenin oynamaması lazım bu kadar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız