Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games: Samaritan Tam Bir Oyun Olabilir

Selam, tam sürümde görüşebiliriz

      Epic Games'in Samaritan adlı teknoloji demosunu görmüşsünüzdür. Eğer görmediyseniz buradan izleyebilirsiniz. Oyuncuların beğenisini toplayan bu demo bir oyuna dönüşebilir mi? Epic Games'e göre bu sorunun yanıtı: Evet. Epic Games'ten Mark Rein'in açıklamaları şöyle:
 
      "Bunun mümkün olduğunu inkâr edemem, bununla birlikte, eğer bir teknoloji demosu yapmasaydık, Gears of War'u da geliştiremeyecektik. Aynen böyle, bir teknoloji demosu tasarlarız ve belirli bir yolda nasıl gideceğimizi öğreniriz, bu demo bize daha fazlası için imkan verir. Yani bir senaryo oluşturmanın mümkün olduğunu inkar edemem, ama şu an yapamayız."
 
      Unreal Engine 4 ile ilgili soruları da yanıtlayan Rein, bu oyun motorunun gelecek nesilde kullanılacağını söyledi. Oyun motoru geliştirirken sadece konsolları düşünmediklerini, aynı zamanda taşınabilir cihazları ve PC'yi de göz önünde bulundurduklarını söyleyen yetkili; yine de sonraki nesil konsolların büyük bir pazar oluşturacağını, bu nedenle Unreal Engine 4'ün ancak o zaman karşımıza çıkacağını söyledi.
 
      Gears of War 3'ü beklediğimiz bu dönemde Epic Games'in yeni bir oyun duyurusu ile karşımıza çıkması harika olurdu. Umarız bizi çok bekletmezler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
NBA Jam'a Kadro Güncellemesi Gelmeyecek Yeni Dragon Age 2 Yaması Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.3.2011 14:18:45

0
Sony ve microsoft sonraki yeni nesil konsolları tahminen 2014 yılında çıkaracağı için unreal engine 4 çıkışını sonraki yeni nesil konsollar çıktığı zaman yapacak. Unreal engine 3'ü bu kadar geliştirmeleri bundan olsa gerek.

bloodTime

11.3.2011 12:05:47

0
zaten unreal 3 üzerindeki değişiklikler yeterli şuan için... U4 yeni nesilde çıksın ,oyuncu için de iyi olur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız