Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games: "Loot-Box Konusunda Eskisinden Daha Şeffaf Olacağız"

 
Neredeyse 2-3 yıldır dünyanın gündemine oturan ve kimi ülkelerde kumar kabul edilme noktasına kadar tartışma konusu olan 'loot-box' hengamesinde şirketlerin etekleri tutuşmuşa benziyor.
 
Geçtiğimiz haftalardan beri Sony, Microsoft ve Nintendo cephesinden konuyla ilgili tedbirli açıklamalar gelmiş, şirketler oyunlarındaki loot-box içerikli kart paketi, sandık gibi öğelerdeki oranların kesinlikle açıklanacağının sözünü vermişti.
 
Bu furyaya Epic Games de dahil oldu ve gelecekte Fortnite da dahil olmak üzere geliştirdikleri bütün oyunlarda loot-box içerisinden nadir veya özel öğelerin çıkma oranının şeffaf bir biçimde açıklanacağını garanti etti.
 
İşte resmi açıklama:
 
"Bu haftanın başlarında, Psyonix'teki ekip, bu yılın ilerleyen saatlerinde Rocket League'de kasalara benzer bir değişiklik yaptığını açıkladı. İleride, tüm Epic Games oyunlarında oyuncuların yapacağı mikro ödemelerde aynı şeffaflığı taahhüt ediyoruz. ” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 loot box Epic Games mikro ödeme FIFA 20 Sony Microsoft
Bilim İnsanları Oyunların Şiddete Yönlendirmesi Fikrini Saçmalık Olarak Nitelendirdi Call of Duty Modern Warfare Geliştiricisi Oyunun Politik Olmadığını Söylüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bkaakco

10.8.2019 16:11:21

0
Rocket League'deki sistem tamamen sömürü üzerine. Biraz Rockstar'dan örnek almaları lazım. (Sadece bu konuda, diğer konularla karıştırmayalım.)

keremec

10.8.2019 03:24:44

0
O değilde Rocket League ne zaman epic de ücretsiz olacak merak ediyorum. Şu saate kadar gelmediyse kesin ücretsiz vereceklerdir ama ne zaman işte
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız