Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 498 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda bulmaca macera oyunu Eternal Threads'i ve hayatta kalma korku oyunu The Evil Within'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 26 Ekim Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Eternal Threads
 
 
 
Eternal Threads seçim, sonuç ve zaman manipülasyonu odaklı, tek kişilik, birinci şahıs bakış açısından oynanan, hikâye tabanlı bir yapboz oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Anlatımın tamamı, altı ana karakterin çok sayıda zaman çizgisine yayılmış çok sayıda kararını izliyor. Bunları istediğin şekilde deneyimleyebilirsin. Bir seferde tek bir karakterin hikâyesine odaklanabilir, seçimlerini zaman çizgileri boyunca izleyebilir ve başa dönüp başka bir karakteri takip edebilirsin.
 
 
The Evil Within 
 
 
 
Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Resident Evil serisinin yapımcısı Shinji Mikami tarafından yönetilen The Evil Within'de hayatta kalma korku deneyimi bizlere sunuluyor. Dedektif Sebastián Castellanos olarak bu kabuslar dünyasında az kaynakla beraber hayatta kalmak için savaşmak durumunda kalıyorsun.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Star Citizen'e Güç Veren StarEngine için İlgi Çekici Teknoloji Demosu Yayınlandı IEM Masters Sydney 2023 CS2 Turnuvasının Şampiyonu FaZe Clan Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız