Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Entwined Çok Yakında PlayStation 3 ve Vita'ya Geliyor


     PlayStation 4 için E3'de duyurulan sanatsal tarzda olan Entwined, bazı oyuncular için bekleneni veremeyen bir yapım olarak görülüyor. PlayStation 4'e özel olarak duyurulan bu yapım oyunun yapımcısı Dominic Robilliard'ın duyurusuna göre çok yakında PlayStation Vita ve PlayStation 3'e geliyor. 

     Bir balık ve bir kuşun aşkını konu alan Entwined'ı diğer PlayStaiton platformlarında görmek elbette sevindirici bir haber. Eğer yapım hakkında çok fazla bir fikriniz yoksa sizin için hazırladığımız video incelemeyi aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com Entwined PixelPlus PS3 PS4 Vita PS Store Indie bağımsız
Borderlands: The Pre-Sequel için Yeni Bir Yapımcı Günlüğü Yayınlandı The Witcher 3'ün 30 Dakikalık Oynanış Videosu, SDCC'de Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-89A521F1-A

12.7.2014 09:11:59

0
Fikir güzel, görseller çok matah değil. Fiyatı eğer çok düşük tutulursa alınabilir belki de. Ancak neden To The Moon gibi bir efsaneyi konsol platformlarına çıkarmıyorlar anlamıyorum.

OldGamers86

11.7.2014 13:21:35

+1
Hiç ilgi çekici değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Entwined
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız