Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

En Çok Harcama Yapılan Mobil Oyunlar Açıklandı


      Superdata'nın verilerien göre en çok harcama yapılan mobil oyunlar ortaya çıktı. Mart 2014'e kadar olan son 12 aylık dönemdeki verilere göre ios ve Android için piyasaya çıkan Puzzle and Dragons kişi başı 11.89 dolarla açık ara farkla en çok harcama yapılan oyun oldu. Bu oyunun özellikle Japonya'da çok popüler olduğunu belirtelim.
 
    Listede Batı'da da çok popüler olan Clash of Clans'ı da görüyoruz, ama bu oyun için sadece kişi başı 1.31 dolar harcanmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry Puzzle and Dragons RPG Mobil iOS Android GungHo Online Entertainment
Titanfall Nisan Ayında ABD'nin En Çok Satan Oyunu + Konsollara Olan İlgi Önceki Nesilden Fazla Sony Konsollarına Özel Olarak Hazırlanan Natural Doctrine Batı için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmedaltair

16.5.2014 20:28:06

0
Supercell parayı kırdı listedeki iki oyunun da devasa bir oyuncu kitlesi var

Alondate

16.5.2014 20:00:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: einhander pc oyuncusu olduğum için elimde akıllı telefon olsada oyun oynadığım söylenemez. bu kadar ilgi bu kadar harcama beni aşırtıyor açıkcası. gerçekten bu kadar kalitelimi bu mobil oyunlar.
O listedeki oyunların hiç biri kaliteli değil. Kalite ile uzaktan yakından alakaları yok. Hayatlarında hiç oyun oynamamış insanlara kolay yoldan ulaşıyorlar ve bir şekilde insanları soyuyorlar. Ben de hala anlamış değilim öyle saçma sapan oyunlara insanlar neden servetler ödüyor. Bu insanları soymaya yönelik oyunlar dışında çok çok kaliteli diyebileceğimiz mobil oyunlar da var tabi

einhander

16.5.2014 16:13:38

0
pc oyuncusu olduğum için elimde akıllı telefon olsada oyun oynadığım söylenemez. bu kadar ilgi bu kadar harcama beni aşırtıyor açıkcası. gerçekten bu kadar kalitelimi bu mobil oyunlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Puzzle & Dragons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız