Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elizabeth, Sizi Merkez Alan Bir Yapay Zekaya Sahip

Elizabeth'in kapasitesi size güven verecek.
 
    Irrational’ın popüler ismi Ken Levine, Bioshock: Infinite'de önemli bir yere sahip yan karakterlerden Elizabeth ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
 
     Levine, Elizabeth'in "Sizi merkez alan bir yapay zekaya" sahip olacağını söyledi. Böylelikle ter döktüren eskort görevlerde olduğu gibi bir yandan ona göz kulak olmak zorunda olmayacağımızı belirtti.
 
     Levine, "Elizabeth kendi kaderini kontrol etmek istiyor ve kendi kaderini kontrol edememektense ölmeyi tercih eder  " diyerek Elizabeth'in iç dünyasına değindi.

     "Bunun insanların ayak uyduracağı bir şey olduğunu düşündük, ama aynı zamanda fedakarlığın insanlar arasında hızlı bir bağlantı kuracağını da düşündük. Başkası için kendi feda eden biri hızlı bir biçimde güçlü bağ kurar ve oyunun gösterilen demosuda oyunun ana mantığını gözler önüne seriyor. Karakterlerin diğerleri için neler feda edebileceğiyle ilgiliydi.   "

     “Elizabeth'in de iyi, eğlenceli ve çekici olması gerekiyor. Bunun da olabilmesi için irili ufaklı karar noktaları bulunacak. O, oyun boyunca size yardım etmek için orada olacak. Hayatınızı daha iyi bir duruma getirecek. Size mermi verecek, düşmanları gösterecek, siz odaklı bir yapay zekaya sahip olacak  "
 
     Levine daha sonra Elizabeth'in summon (çağırma) büyülerine değinmiş. Elizabeth'in bir çok summon büyüsü olacağını söyleyen Levine, bu müthiş partnerin geometriyi değiştirebileceğini hatta düşman sayısını farklılaştırabileceği de verilen bilgiler arasında.
 
     E3 2011'e damgasını vuran Bioshock: Infinite, 2012 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Daha fazlası için gözlerimizi Gamescom'a diktik bile.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Rockpapershotgun elizabeth yapay zeka ken levine bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Medal of Honor Cat Steam'in Yaz Kampı İndirimlerinin Son Fırsatları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sensemannn

10.7.2011 23:22:42

0
çok dehşet bir oyun geliyor,bioshock oynamayanlar çok şey kaçırır ( anladın sen onu )

Sulu Çor Kağan

10.7.2011 22:37:53

+3
uyyşh duvardan duvara vursun beni 124024920 kere load'larım fark etmezzz...

By_O

10.7.2011 21:56:44

0
Çıksın oynarız o zaman bizde bişiler söleriz

atahan12

10.7.2011 21:29:07

-2
Bu resimde kız şaşı mı bakıyor :)

encuni

10.7.2011 21:15:50

0
Çok güzel yapmışlar bu kızı hayran kaldım Çok tatlı ve şirin geldi bana :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız