Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts'ın Tüm Canlı Oyun Etkinlikleri Ertelendi

 
Corona virüs salgının etkileri devam ediyor. Günün ilk saatlerinde Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption serilerinin geliştiricisi Rockstar Games, çalışanları için evden çalışma kararı almıştı. Şimdi de aynı haber Electronic Arts'tan geldi.
 
Son açıklamaya göre, önümüzdeki süreçte düzenlenmesi beklenen canlı oyun etkinlikleri, Corna virüs salgını kontrol altına alınana kadar ertelendi. Başlangıç için etkilenen etkinlikler şöyle: Apex Legends Global Series, FIFA 20 Global Series, FIFA Online 4 Live ve Madden NFL 20 Championship Series.
 
Ayrıca Electronic Arts çalışanları için de evden çalışma kararı alındı. Yayınladıkları yazıda genel olarak sebep tahmin edildiği gibi: "Çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığı bizim için öncelikli durumda."
 
Bu süreç içerisinde EA çalışanları evden çalışacak ve açıklamaya göre, oyunların çevrimiçi etkinlikleri konusunda herhangi bir ertelenme veya iptal durumu olmayacak, planlandığı gibi devam edeceği söylendi.
 
Daha öncesinde Electronic Arts'ın Şanghay, Singapur, Seul ve Milan ofisleri için de uzaktan çalışma kararı alınmıştı. Şanghay ve Singapur'daki durumun istikrar kazanmasından sonra, sağlık görevlileri rehberliğinde çalışanlar tekrar işlerine dönmüş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Oyun electronic arts corona virüsü ertelenme uzaktan çalışma ea
VFŞL 2020 Kış Mevsimi 7. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! Sonic the Hedgehog Amerika'da En Çok Hasılat Elde Edilen Oyun Filmi Oldu

Turk.Navy

16.3.2020 15:02:07

0
Virüsün önü alınmazsa artık geliştiriciler oyunda çıkaramayacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız