Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elder Scrolls V'ten Konsept Çalışmaları

Skyrim'in ilk oynanış videosunu merakla bekliyoruz.

     VGA 2010 töreninde duyurulmasının ardından RPG severleri heyecanlandıran The Elder Scrolls V: Skyrim için her geçen gün yeni medya ve bilgiler ile karşılaşıyoruz. Son olarak oyuniçi ekran görüntüleri ile karşımıza çıkan The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni konsept çalışmaları Bethesda tarafından yayınlandı.
 
     Oyun yayınlanan son görüntüleri ile umut vaat etmişti. Çevre grafikleri dışında bu ekran görüntülerinde özellikle karakter ifadeleri eminim benim gibi birçok oyun severi de mutlu etmiştir. Gerçi oynanış anından bir sahne görmeden hala emin olamasakta, Bethesda'nın bize alıştırdığı donuk ifadeler, Skyrim ile birlikte tarih olabilir.
 
     Yepyeni bir grafik motoru kullanan oyunun konsept çalışmalarında ise kapalı alan ve karakter çalışmaları dışında karlı mekanlara da yer verilmiş. Oyuna ismini de veren Skyrim'in Elder Scrolls dünyasının kuzeyinde olduğunu göz önüne alır isek, bu tür mekanlara sıkça gideceğimizi çıkarabiliriz. Oyunun konsept çalışmalarına aşağıdan gö atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Dragon Age 2 Gold Oldu + 1 Saatlik Video Crysis 2'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız