Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elder Scrolls Online'dan Yeni Oynanış Videosu


    Zenimax Online Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls Online, markanın adını da arkasına alarak büyük bir beklentiyi yakalamış durumda. Şimdiye kadar sızan beta videolarıyla beklentileri pek de karşılayamamış gözüken oyundan, resmi bir video yayınlandı. QuakeCon 2013'te Elder Scrolls Online tanıtıldı.
 
    Oyunun tanıtım videosuna baktığımızda ilk başta klasik açılış olarak karakter oluşturma ekranı görünüyor. Ardından ise oyuna geçiyoruz. Elder Scrolls Online'ın bu videosunda, oyunu TPS olarak değil de FPS olarak oynuyoruz. Bildiğiniz üzere Zenimax, oyun içerisinde her iki türden oynanışa da izin veriyor.
 
    Bu bölümlerden sonra oyun içerisinden bilgilerin verildiği bölüme geçiyoruz. Sunumda öncelikle skill ekranı gösteriliyor. Oyunda sınıfımızın yetenekleri, silahımızın yetenekleri, ırkımızın yetenekleri ve guildimizin yetenekleri ayrı ayrı bölümlere sahip. The Elder Scrolls Online, oldukça kısıtlı yetenek kullanımına imkan veren bir skill bar ile karşımıza çıkıyor. Ancak Guild Wars 2 misali, farklı silahlar için farklı skill düzeni hazırlayabiliyoruz. Ayrıca her sınıf, her silahı da kuşanabilme yeteneğine sahip. 
 
    Bu bölümden sonra aksiyon kısmına geçiş yapılıyor. Dövüş mekaniklerini gördüğümüz bu bölümde animasyonlar biraz sırıtıyor. Bundan sonra ise grup ve LFG sistemleri tanıtılıyor. Son kısımda da uzunca bir zindan sahnesiyle kapanış yapılıyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Prey 2'nin İptal Edilen Halinden Görseller Sony, EverQuest Next'i Tanıttı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Evil.Morty

3.8.2013 22:55:44

0
En az 1 sene var çıkmasına. Daha alpha sürümünde oyun. Beklentilerimi karşılayıcağını umut ediyorum. Animasyon filan demişsiniz ama süsleme işini yaparlar önemli olan oyun dinamikleri.

BSC Misafiri

3.8.2013 11:49:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604 Bir ELDER SCROLLS hayranı olarak izlerken utandım.
bende çok üzüldüm çok vasat bir oyun olmuş :(

edwardweo

3.8.2013 11:22:46

0
Welcome to TEStanic! hero engine ile oyun yapmak neyin kafasıdır anlamış değilim....

hasandlk

3.8.2013 10:01:24

0
Keşke zamanlarını online mmorpg bir oyun yapmak için harcayacaklarına skyrim'in devam niteliğinde bir TES 6 için harcasalardı

BerkayDr

3.8.2013 08:18:06

0
Ben büyük bir Skyrim ve Oblivion hayranıyımdır.İlk başlarda biraz ümitim vardı düzgün birşey olur diye ama bir yandanda TES'in mmo olması çok saçma gelmişti ama bu video bendeki herşeyi yoketti.

Guest-90F2E1A19

3.8.2013 05:39:32

0
TES keşke online'a hiç bulaşmasaydı. Bazıları demiş MMO da o olmaz, bu olmaz, öyle yapmasınlar. MMO'dan pek anlamam ama bence TES'den de MMO olmaz, olursa aha böyle TES'le alakası olmayan bir cacık olur.

bilmemikk

3.8.2013 05:18:55

+1
Niye bir Skyrim ya da Oblivion bekleniyor şu oyundan? Adamlar MMO yapıyorlar kalkıpta MMO'da Gamebryo ya da Creation Engine kullanacak halleri yok. Atmosfer gayet tatmin edici. Video Morrowind'de geçtiğinden dolayı biraz karanlık gözüküyor ki normali de o. Okçuluk normal, hatta diğer MMO'lardan daha iyi sistem. Bunda da Skyrim okçuluğunu beklemeyin, MMO dediğin hızlı olur. Ama animasyonlar bana biraz "placeholder" gibi geldi. Okçuluk hızlı olsa da bi ok çekme animasyonu TPS'de de FPS'de de yok. 1 sene içerisinde ekleyip cilalarlar animasyonları.

BSC Misafiri

3.8.2013 04:44:46

0
Grafikler yeterli fakat animasyonlar gerçekten de skyrimin gerisinde kalmış. Bunda oyunun online olması sebebiyle etkileşimin anlık gerçekleşmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ama yine de savaş sisteminin bu kadar önemli bir seviyede olduğu bir oyun için yinede animasyonların başarısız olduğunu söylemeliyim. Görebildiğimiz kadarıyla da o Skyrim in büyüleyici atmosferini aradım. sadece skyrimin değil, oblivionun hatta morrovindin ve oyun bana çok ruhsuz gibi geldi. Galiba Bethesda onilen dan istediği ilgiyi yakalayamayacak ama tabi son sözü MMO oyuncuları söyler ve onlar içinde esas kıstaslar oynanabilirlik ve oyundaki dengede yatıyor. Bakalım oyun düşündüğümüz gibi sınıfta mı kalacak yoksa yeni bir wow mu doğuyor? ilerleyen zamanlarda hep beraber göreceğiz.

rigby7

3.8.2013 04:30:12

0
Okçuluğun kötü olması belki MMORPG olmasındandır.Skyrim'de ki gibi detaylı yapabilirler ama PvP'de bir ok atmak uzun sürer.O yüzden o kadar basit yapmış olabilirler.Ama yine de geliştirilmesi gerekiyor okçuluğun.

BSC Misafiri

3.8.2013 04:24:31

0
Stamina Yada Health yada Magickamız aşırı hızlı doluyor level atlama sistemi ve loot sistemi gerçekciliği güzel baltalıyor ve de okçuluktaki animasyonlar gerçekten kötü benim fikrim TES serisinin hiçbir zaman MMO oyunun çıkmamasından yanaydı

JackPierre

3.8.2013 03:43:38

0
daha çoooooooook işi var bu haliyle bi gübreye rakip olamaz.

Keras

3.8.2013 03:38:59

0
-Hadi ben gidiyom. -wuuhuuuuu.

Guest-90F2E1A19

3.8.2013 02:39:30

0
Bir ELDER SCROLLS hayranı olarak izlerken utandım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız