Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsane Düellocular Joey Wheeler ve Mai Valentine Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL'da!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL’a iki efsanevi Düellocu’nun daha eklendiğini duyurdu. İkonik Yu-Gi-Oh! manga ve anime karakterleri Joey Wheeler ve Mai Valentine şimdi Tag Duel partnerleri olarak oyunda- arkadaşlığın gücü bir kez daha her şeyin üstesinden gelecek!
 
 
 
Oyuncular Joey ve Mai’nin kilidini yepyeni tek kişilik Tag Duel etkinliğine katılıp Yu-Gi-Oh! kahramanlarıyla 2 kişilik Düellolarda çarpışarak açabilirler. İki bölümden oluşan "Joey's Road to a True Duelist" (Joey’in Gerçek Düellocu Yolculuğu) adlı yeni etkinlik şimdi oynanabilir durumda. Oyuncular etkinlikte Oyun Matları, Kart Kılıfları ve Joey ve Mai'yi içeren Profil Simgeleri gibi oyun içi ödüller kazanmak için Joey'le birlikte savaşıyor. "Joey's Road to a True Duelist" özel etkinliği bugünden itibaren 24 Ekim Türkiye saatiyle 08:00’e kadar sürecek.
 
 
 
Bugünün güncellemesi aynı zamanda oyuna, tümü kart çekilişi yoluyla elde edilebilen yeni kartlar getiriyor. Bunlar arasında Joey Wheeler'ın ünlü Ultra-Rare canavarı, hayranlık uyandıran Red-Eyes Black Dragon ve Baby Dragon, Time Wizard ve Gearfried the Iron Knight gibi diğer efsanevi Yu-Gi-Oh! kartlarından bazıları yer alıyor. Bu yepyeni kartları elde edip Destenizi güçlendirme fırsatını kaçırmayın!
 
Daha fazla bilgi için adres: https://www.konami.com/yugioh/crossduel
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Xbox Game Pass'e Ekim Ayının Ortalarına Kadar Dahil Olacak Oyunlar Nişancı Aksiyon Oyunu Dreadhunter, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Cross Duel
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız