Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Echtra Games, Torchlight 3 Üzerindeki Çalışmalarını Sonlandırdı

 
Geliştirici Echtra Games, aksiyon rol yapma oyunu Torchlight 3 üzerindeki çalışmalarına son verdi.

Echtra Games geçtiğimiz aylarda Zynga tarafından satın alındı ve bu satın alımın sonucu olarak Echtra Games artık yeni projelere yönelecek.
 
Torchlight 3, IP sahibi Perfect World Entertainment'a geri gönderildi ve Perfect World Entertainment'ın bundan sonra Torchlight 3 için nasıl bir yol izleyeceği henüz belli değil.
 
Echtra Games, Torchlight 3 için en son ilkbahar güncellemesini yayınladı ve belirtilene göre bu güncelleme sayısız hatayı düzeltti ve performans iyileştirmeleri getirdi. 
 
Echtra Games 2016'da ilk iki Diablo oyununda ve Torchlight serisinin tüm oyunlarında çalışmış Max Schaefer tarafından kuruldu ve şimdiye kadar sadece Torchlight 3'ü piyasaya sundular.

Echtra Games, Zynga'nın mobildeki bazı marklarını konsollar ile PC'ye getirmeye yardımcı olacak ve Zynga stüdyosu NaturalMotion ile birlikte henüz duyurulmamış yeni bir cross-platfrom RPG üzerinde çalışacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Torchlight III Perfect World Entertainment Echtra Games aksiyon rol yapma oyunu PS4 Xbox One PC
Call of Duty: Mobile'da Vahşi Batı Rüzgarları Esecek Konami ve Atalanta Özel Partnerlik Anlaşması İmzaladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight III
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız