Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EXP: War Trauma Vücut Kamerasıyla Psikolojik Korku Deneyimi Sunuyor: Demo Mevcut

 
 
Cortez Productions adlı küçük ve bağımsız bir ekip EXP: War Trauma adlı yeni bir oyun geliştiriyor. Oyun şu anda Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor ve vücut kamerasıyla beraber psikolojik bir korku deneyimini sunmaya hazırlanıyor. 
 
2. Dünya Savaşı'nı konu alıyor
 
 
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre EXP: War Trauma, 2. Dünya Savaşı'nda yer alan bazı tarihsel gerçeklerden ilham alıyor. Aynı zamanda kurgusal bir hikayeyi oyunculara sunmayı hedefliyor. Oyuncular bu yapımda travma geçirmiş bir 2. Dünya Savaşı askeri olan Krieger rolünü üstleniyor. Oyun boyunca oyuncular karakterin geçmişini, travmalarını ve başına gelenleri hakkında daha fazla şeyi keşfedebiliyor.
 
Vücut kamerasıyla beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen bu oyunun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir detay ye almıyor. Ancak şu anda indirebileceğiniz bir demo sürümü bulunuyor. Şu anda mevcut olan demo oyunun tamamını temsil etmeyen bir oynanış içeriğini bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla demoda tamamen çaresizsiniz ve tek silahınız ise aklınız.
 
İlgi çekici görünen oyunun demosunda ek olarak oyuncular gizemli ve garip bir daireyi keşfediyor ve buradaki bulmacaları çözebiliyor. Yani temelde demo yürüme simülasyon içeriğini bizlere aktarıyor. Cortez Productions ekibi tam sürümün benzersiz mekaniklere sahip olacağını ve 2. Dünya Savaşı senaryolarını içereceğini belirtiyor. Demoyu indirmek için Steam sayfasına göz atabilirsiniz. 
 
Oynanış görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming korku pc EXP: War Trauma
Capcom Mevcut Oyunların Yeni Satış Sayılarını Açıkladı: SF6, RE4 Remake ve Daha Fazlası Zelda, 18,5 Milyon Adetlik Satışla Switch için Çeyrek Rekor Kırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EXP: War Trauma
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız