Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA'nın Gözü Angry Birds'te


 
     Angry Birds son zamanlarda en çok ilgi gören oyunların başında geliyor. 2009 yılının Aralık ayında çıkışını yapan oyunun iOS versiyonunun 6.5 milyonu geçtiği geçtiğimiz Ağustos ayında açıklanmıştı. Android sürümü 2 milyonu geçen oyunun Apple Store'dan demosu ise 11 milyondan fazla indirilmiş.
 
     Rovio Games'in yaptığı bu başarılı oyunun dağıtım hakları ise Chillingo firmasının ellerinde bulunuyor. Bugün yayılan dedikodulara göre EA Games, mobil oyun pazarında oldukça aktif olan Chillingo firmasına kancayı takmış durumda. AllThingsD sitesinin raporuna göre EA Games, 80 ila 200 milyon dolar arası bir fiyatı firmayı alabilmek için gözden çıkarmış. Her iki firmadan da konu ile ilgili bir açıklama ise henüz gelmedi.
 
     Mobil oyun pazarının iPhone ile oldukça büyümesinden sonra bu tarz firmaları sık sık büyük firmaların kıskacında görmeye başladık. Anlaşılan bu pazar gelişen teknoloji ile birlikte çok daha büyük bir paya sahip olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Angry Birds Rovio Chillingo iPhone Apple Store Puzzle
Yeni Wipeout Oyunu Yolda Gibi Görünüyor Halo: Reach Açık Ara Önde

pudinkk

20.10.2010 17:55:01

0
angry birds apple storeun en saglam oyunlarından,guncellemelerı ıle bırlıkte cok daha fazla zevklı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Angry Birds ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız