Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA'in Insomniac'tan Beklentisi Büyük


 
     Yaklaşık 16 yıldır sadece Sony'nin konsollarına oyun geliştiren Insomniac, Electronic Arts ile anlaşarak PS3'ün yanı sıra Xbox 360 için de geliştirdiği multiplatform bir projesinin olduğunu açıklamıştı. Bu projenin ne olduğu henüz ortaya çıkmasa da yayıncı EA'in beklentileri oldukça yüksek.
 
     EA patronu David DeMartini "Insomniac oyuncuların seveceği gerçekten yüksek kalitede oyunlar yapmıştır ve bunu tekrar yapıyorlar" sözlerinin yanı sıra geliştiricinin Metacritic ortalaması 90 civarında olan oyunlar yaptığını ve bu çıtayı daha da yükselteceğini düşündüğünü söyledi.
 
     Insomniac'ın PS3 ve Xbox 360 için geliştirdiği yeni oyunun özellikle oynanış mekaniklerinde sarsıcı özelliklere sahip olacağını söyleyen Demartini'nin iddialarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.
 
     Şu sıralar North Carolina stüdyolarında Ratchet & Clank: All4One'ı, Burbank stüdyolarında ise Resistance 3'ü geliştiren Insomniac'ın bu oyunları 2011 yılında PS3'e özel olarak piyasaya çıkacak. Firmanın multiplatform projesi ise muhtemelen 2012'de raflardaki yerini alacak.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ratchet & Clank : All 4 One Sony Insomniac Games PS3 Platform co-op
PS3 için 3.42 Firmware Güncellemesi Yayınlandı Molyneux, Kinect İçin Tuş İstemiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cryptdlg

7.9.2010 13:47:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Belki Imsomniac çok para istedi SONY den ve anlaşamayıp ayrıldılar , belkide EA basmıştır parayı , kendi safına geçirmiştir Insomniac'ı... Şu SONY firmasını herkez babasının şirketi gibi savunması beni deli ediyor zaten !
Savundugum filan yok. Biraz bilip konussan adamlarin hala sony nin 1.parti oyun studyosu oldugunu sadece 1 oyunluk EA ile anlastiklarini. Bunun sebebininde bu bahsedilen oyunu sony nin EX olma potansiyeli olmadigi icin maddi yatirim yapmamasindan kaynakli EA ile anlasildigini bilirdin. Sadece burdan okudugumuz bilgilerle yorum yapmiyoruz. Ayrica PS3 sahibi oldugum halde zerre kadar sony i sevmem. Zira kendi kendilerine bircok kisiyi markadan soguttular.

BSC Misafiri

7.9.2010 13:32:36

0
Belki Imsomniac çok para istedi SONY den ve anlaşamayıp ayrıldılar , belkide EA basmıştır parayı , kendi safına geçirmiştir Insomniac'ı... Şu SONY firmasını herkez babasının şirketi gibi savunması beni deli ediyor zaten !

cryptdlg

7.9.2010 11:24:09

0
Adam gibi oyun olsa sony firmanin basini bos birakir da salarmiydi piyasaya firmayi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank : All 4 One
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız