Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Super Mega Baseball 4'ü duyurdu

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Metalhead Software, Super Mega Baseball 4'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun 2 Haziran'da çıkış yapacak ve kullanıcılara üst düzey bir beyzbol deneyimi sunacak.
 
Beyzbol severler için serinin yeni oyunu geliyor
 
 
 
Super Mega Baseball serisinin yeni oyunu bizlere üst düzey bir beyzbol deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda yer alıyor ve Steam'de ve Xbox mağazasında 999,99 TL'den satışta. Playstation mağazasında henüz bir yerel fiyatlandırma bulunmuyor. Aynı şekilde Steam'de ve Xbox mağazasında Ballpark sürümü 1.199,99 TL.
 
Oyunun standart sürüm fiyatı temel olarak 49.99 dolardan, Ballpark sürümü ise 59.99 dolardan çıkış yaptı. Ballpark sürümünü satın alan kullanıcılar oyuna üç günlük erken erişim hakkı elde ediyor. Bunun yanı sıra oyunun çıkışıyla beraber yeni stadyumlara erişebiliyor. 
 
Büyük geliştirmelerle ve ek içeriklerle beraber serinin yeni oyunu Super Mega Baseball 4 geri dönüş yapıyor.
 
Super Mega Baseball 4 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Super Mega Baseball 3 spor oyunu beyzbol Super Mega Baseball oyun
Xbox Game Pass'e Mayıs ayı başlarında gelecek oyunlar açıklandı Aksiyon macera oyunu Daydream: Forgotten Sorrow'un çıkış tarihi açıklandı

BSC Misafiri

4.5.2023 09:36:12

0
İsimlendirme çok sade olmuş Super Mega Ultimate Baseball olması gerekiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mega Baseball 3 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız