Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports UFC 5 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar

 
 
Electronic Arts, EA Sports UFC 5'i PlayStation 5 ve Xbox Series için duyurdu. Oyun 27 Ekim'de 69,99 dolarlık standart ve 99,99 dolarlık Deluxe sürümleriyle beraber piyasaya sürülecek. Oyunun dijital ön siparişleri şu anda mevcut.
 
Oyunun iki sürümünde de farklı içerikler yer alıyor
 
 
 
Standart sürümde temel oyun, iki alter egos, 30. yıl dönümü paketi, beş çevrimiçi Kariyer Modu XP takviyesi ve oynanabilir bir karakter olarak Muhammed Ali yer alıyor. Deluxe sürümde ise temel oyun, üç günlük erken erişim, oynanabilir dövüşçüler; Mike Tyson, Fedor Emelianenko ve Muhammed Ali yer alıyor. Ek olarak Bruce Lee Paketi, dört alter egos, Origins Paketi, "30. yıl dönümü paketi ve beş çevrimiçi Kariyer Modu XP takviyesi bulunuyor.
 
EA Sports UFC 5 Frostbite oyun motoru ile geliştiriyor ve olabildiğince gerçek bir dövüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Frostbite motorunun gelişmiş işleme yetenekleriyle desteklenen oyunda favori dövüşçüleriniz artık daha gerçekçi olarak sahnede yer alıyor.
 
Diğer taraftan oyunda yepyeni ve özgün bir hasar sistemi yer alıyor. Bu sistemle beraber dövüşün yoğunluğunu ve stratejisini hissedebiliyorsunuz. Oyunda karakterinizle beraber rakibi yanıltabiliyor, saldırılarını kesebiliyor ve karşı atağa geçebiliyorsunuz. Yaptığınız her hamle savunmanızı ve dayanıklılığınızı etkiliyor. Çok fazla darbe alırsanız doktor devam edip edemeyeceğinize karar veriyor. 
 
Gerçekçi yapısıyla EA Sports UFC 5 27 Ekim'de geliyor. 
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu EA Sports UFC 5
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Resmi Olarak Duyuruldu PUBG Nations Cup 2023’te Ülkemizi Temsil Edecek Esporcular Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

8.9.2023 17:30:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri yalnız oyun ps4'e de çıkmıyor.
PS4'e çıkmadığının farkındayım, UFC 3 ve 4'den bahsediyorum.

BSC Misafiri

8.9.2023 10:00:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Yeter artık şu oyunu PC'ye çıkartın... PS4'de HDD ile 3dk loading beklemekten kariyerden soğudum.
yalnız oyun ps4'e de çıkmıyor.

xXBerkanXxD

7.9.2023 20:57:52

+1
Yeter artık şu oyunu PC'ye çıkartın... PS4'de HDD ile 3dk loading beklemekten kariyerden soğudum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EA Sports UFC
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız