Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Play Live'da Skate 4 Yer Almayacak

 
 
Oyun geliştiricisi Full Circle, Twitter üzerinden bir gönderi paylaşarak Skate 4'ün gelecek haftaki EA Play Live etkinliğinde yer almayacağını duyurdu. Ancak gösteriden oyunculara bir şeyler sunulacağını belirtti.
 
Geliştirici stüdyo, hayranlarına şimdiye kadar yaptıklarını göstermek için henüz çok erken olduğunu bildirdi. Full Circle kapılarını Ocak ayında açtı. Ekibin Twitter gönderisi, beklentileri aşağı çekmek adına yapıldığı varsayılıyor.
 
Ekibin resmi gönderisi ise şu şekilde: ''Neler mi yaptık? Ocak ayında bir stüdyo kurduk, aileye bir sürü yetenekli insanı dahil ettik ve yeni oyun üzerinde çok çalışıyoruz. Birçoğunuz bu hafta bizden daha fazla şey görmeyi umuyorsunuz, ancak henüz tanıtım için hazır değiliz ve Perşembe günü EA Play Live şovunun bir parçası olmayacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var.''
 
EA Play 2021, 22 Temmuz TSİ 20:00'de başlayacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite etkinlik canlı yayın ea games
Monark için Yeni Video Yayınlandı Nintendo En Çok Satan Konsoluyla İlgili Söylentilere Cevap Verdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1655

20.7.2021 02:28:24

0
Etkinlikten çok şey beklemeyin zaten, hepi topu 45 dakika olacak. Yarım saat konuşma, geriye kalan 15 dakika da şuana kadar duyurulan oyunların gösterilen fragmanlarını ve bir kaç absürt özellik gösterirler ve etkinlik biter.

dqndqn26

19.7.2021 12:32:20

+1
Bir duyuma göre EA hatay usulü tavuk dürüm tarifi verecekmiş

BSC Misafiri

19.7.2021 12:00:42

0
Son yıllarda pas geçtiğim bir etkinlik ama bu yıl normalden bir ay sonra yapmaları falan gerçekten bir planları mı var dedirtmişti. Ama şu an komik duruma düştüler. O oyun yok bu oyun yok ne göstereceksiniz BF var onu anladık başka, mobil oyunlar mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EA Play 2021
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız