Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3'de Lost Odyssey 2 mi Duyurulacak?

2009'da Mistwalker sitesinde ortaya çıkan bahsi geçen sanatsal çalışma
 
    Square Enix'den ayrılan Final Fantasy'nin babası Hironobu Sakaguchi Mistwalker stüdyosunu kurmuştu. Mistwalker'ın şimdiye kadar yarattığı oyunlar arasında Blue Dragon ile birlikte en başarılı yapımlardan biri olan Lost Odyssey, taraflı tarafsız çoğu oyunsevere göre yeni-nesilde çıkmış en iyi J-RPG'lerden biriydi.
 
    Square Enix'in Final Fantasy XIII'ünün yanında tam bir şaheser kalan Lost Odyssey'i oynamadıysanız bu yeni-nesilde az bulunan JRPG'lerden birini kaçırmışsınız demektir. Son zamanlarda ise Xbox 360'a özel çıkan Lost Odyssey'in devam oyunuyla ilgili bazı spekülasyonlar yapılıyor. Alınan bilgilere göre Mistwalker, E3'de 2008 yılında çıkan Lost Odyssey'in ikincisini duyuracak. 
 
     Geçen sene Mistwalker'ın resmi sitesinde beliren bir sanatsal çalışma hayranları umutlandırmıştı. Görselde ana karakter Kaim Argonar'a tıpatıp benzeyen biri görülünce hemen "Lost Odyssey 2 mi geliyor?" dedikoduları yapılmıştı.  Ancak Mistwalker'da çalışanlardan biri olan Kimihiko Fujisaka, bunun sıradaki Mistwalker oyunuyla ilgili olmadığını söyleyerek hayal kırıklığı yaratmıştı. Bir süredir sona eren söylentiler şimdi tekrardan alevleniyor.
 
     E3 2010'da Lost Odyssey 2 duyurusu, hazır otoriteler tarafından beğenilmeyen FF XIII'ün Xbox 360'da harika satış başarılarına ulaşmışken yapılmasının çok mantıklı olacağı düşünülüyor. Square Enix'inde Xbox 360'daki satış gücünü görmesinden dolayı E3'de daha önce yaptığı gibi PS3'e özel bir diğer Final Fantasy oyunu Versus XIII'ü de Xbox 360'a duyurması bekleniyor. Gerçekten bu seneki E3 çok şeye gebe olacak.
 
     Bakalım bu sıralar Wii'ye özel bir yapım olan Last Story'yi geliştiren Mistwalker'dan umduğumuzu bulabilecek miyiz? Umalım da bu söylenti doğru olsun... 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak lost odyssey odysey blue dragon mistwalker lost odyssey 2 e3
Aion, 'The Assault on Balaurea' İçin Hazırlanıyor GT5'de 3D ve Move Desteği Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2010 22:09:26

0
FF7 ve 8 den sonra beni büyüleyen, Dr.K's dungeons dahil 100% oynadığım nadir RPG lerden biri. sagaguchi'nin, ayrıldıktan sonra square'in FF serisini ne kadar rezil ettiğini görmesi ve lost odyssey 2'yi xbox360 ın tavan yaptığı şu sıralar duyurması başta ben olmak üzere jrpg seven milyonlarca insanı mutlu edecektir :)

gamerasi

25.5.2010 08:54:49

0
40 saat oynadıktan sonra savelerim uçmuştu fakat bu oyun kendini baştan oynatmayı başaabilen nadir oyunlardan... 2.si gelirse güzel olur...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız