Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dynasty Warriors Vita'da 4 Mini Oyun Var

Kendinizi oyundaki generallerden birisi yerine bu şekilde koyabileceksiniz
      Tecmo Koei'nin Avrupa'da Playstation Vita'nın çıkış oyunlarından birisi olarak açıkladığı Dynasty Warriors Next'in "Play Mode"unun ayrıntıları ortaya çıktı. Bu modda 4 adet mini oyun bulunuyor.
 
      Bu mini oyunlardan ilki olan Musou Snap'de aslında bir oynanış öğesi bulunmuyor. Musou Snap bize generallerden birisi yerine geçip veya oyundaki eşyalardan birisi ile fotoğraf çektirme imkanı veriyor.
 
      At yarışı adlı mini oyunda ise bir yandan yarışırken diğer yandan da önümüze çıkan engelleri aşmamız gerekecek. Mesela çeşitli düşman türlerini silahımızla atımızın yolundan temizleyeceğiz. Iron Wall adlı mini oyunda ise Vita'nın dokunmatik ekranı ve harekete duyarlı sensörü sayesinde düşmanları yok etmeye çalışıyoruz.
 
     Birinci kişi bakış açısına sahip shooter öğelerine de sahip olacak mini oyunlar arasında Kanji'leri (Çin kökenli yazı karakterlerine Japonca'da verilen isim) dokunmatik ekranı kullanarak doğru şekilde (o çizgilerin sırası var) yazmaya çalışacağımız bir bölüm de bulunuyor.
 
    Aşağıda bu modlara ait yeni görüntüleri bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Tecmo koei koei dynasty warriors playstation vita vita action
Renegade Kid, 3DS'e Korku Oyunu Yapabilir PS Vita - Virtua Tennis 4 için Eğlenceli Modlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dynasty Warrirors (Vita)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız