Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Fighter Online: Kazan'ın Öfkesi

Değişik bir MMO olan oyun, oldukça eğlenceli.

     Dungeon Fighter Online, Act XI: Wrath of Kazan ile güncellendi. Bu yama ile bir çok yenilik gelirken, yeni bir sınıf daha eklendiğini de belirtelim.
 
     Act XI güncellemeleri sadece özelliklerinizi geliştirmekle kalmıyor, bu ay Dungeon Fighter Online sizlere Character Link'i de tanıtıyor. Character Link sayesinde Level 60 ve üzeri olan karakterleriniz Level 40 ve altı karakterleriniz ile bir bağlantı kurabiliyor, bu sayede ise, seviyesi düşük olan karakteriniz %15 daha fazla tecrübe ve altın kazanıyor. Böylece alt karakteriniz daha çabuk güçleniyor ve arkadaşlarınıza daha çabuk yetişebiliyorsunuz. Bütün bunlara ek olarak, Account Vault özelliği ekleniyor, bu özel kasa sayesinde bütün karakterleriniz aynı kasayı kullanabilecek böylece oyun içinde zorluk yaşanmayacak.
 
     Son olarak, oyuncular yeni bir NPC olan Gabriel ile tanışacaklar. Gabriel, oyuncuların zarar görmüş zırhlarını tamir eden ve çok değerli ve nadir eşyalar satan bir NPC, ancak kendisi her zaman aynı alanda ve zamanda belirmiyor, onu gördüğünüz yerde yapışmanızda fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Dungeon Fighter Online 2D
XBox Yaratıcısı Gururlu Deus Ex'e Gizlilik Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.7.2011 19:29:07

0
girebilen giriyor gördüğün gibi :D

BSC Misafiri

30.7.2011 18:10:41

0
avrupa ve türkiyeye kapalı bi oyunu nasıl oynadınızda eğenceli yorumunu yaptınız ? bi yolu vvarsa bizede söyleyiin bizde oynaylım :D Uzun zamandır bekledğim bi oyunda :d
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Fighter Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız