Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dune: The Sisterhood'un Çekimleri Kasım Ayında Başlayacak

 
Bilim Kurgu romanları arasında oldukça önemli bir yere sahip olan ve türünün en iyilerinden biri olan Dune'un filmi için heyecanlanırken şimdi bir de dizi için heyecanlanmaya başlayacağız. Dune: The Sisterhood dizisinin çekimlerine ne zaman başlanacağı belli oldu. 
 
HBO Max'te yayınlanacak olan dizinin çekimleri 2 Kasım 2020'de başlayacak. Dizi Frank Herbert'ın oğlu Brain Herber'ın Sisterhood of Dune kitabına odaklanacak. Dizinin ana odağı Bene Gesserit tarikatı olacak. Dizinin yönetmenleri arasında, filmin yönetmeni Denis Villeneuve de bulunuyor. Dizinin yaratıcılığını ise Prometheus ve Doctor Strange gibi filmlerin senaristi Jon Spaihts yapıyor.
 
Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli değil. Dune'un filmi ise eğer bir ertelenme olmazsa 18 Aralık 2020'de yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dune frank herbert oyuncular konusu fragman ne zaman yayın tarihi oyuncu kadrosu
Michael Douglas, Ant-Man 3 ile İlgili Bilgilerin Çok Yakında Paylaşılacağını Açıkladı Mafia Oyunu Resmi Twitter Hesabında Bir Hareketlilik Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2020 08:14:09

0
Oğlu frank herberte ters olarak sürekli çok büyük konuları işliyor sanki orijinal dune serisinden farklı gibi. O siyasi ortamı pek yansıtmıyor gibi. Acaba butterlayn cihadı ve öncesini frank herbert nasıl anlatırdı

kataaay

10.5.2020 18:10:53

0
Kitapların kalitesine yakışır bir dizi olur umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune'un Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız